URADILA JE SVE DA BI LIČILA NA ŽENU, A NIJEDNOM MUŠKARCU SE NIJE DOPALA: Sad očajnički pokušava da zavede starca

Džesika Alves pokušavala da zavede starog čoveka nakon svih promašaja sa muškarcima

Celebrities
22:46h Autor:
URADILA JE SVE DA BI LIČILA NA ŽENU, A NIJEDNOM MUŠKARCU SE NIJE DOPALA: Sad očajnički pokušava da zavede starca
Džesika Alves, Foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na nedavno održanoj UK Glamur nagradi u Londonu, događaj koji je izazvao znatiželju i pažnju medija bio je susret brazilsko-britanske rijaliti zvezde, Džesike Alves, i Vejna Linekera, brata poznatog bivšeg fudbalskog igrača Garija Linekera. Njih dvoje su bili u centru pažnje zbog svojih intimnih gestova tokom događaja.

Džesika Alves, poznata po svom javnom životu i učešću u različitim rijaliti programima, bila je u centru pažnje. Na događaju, nije skrivala svoje simpatije prema Vejnu Linekeru. Bili su zapaženi dok su razmenjivali poljupce i intimne dodire, čak i dok je Džesika sela u Vejnovo krilo. Njen entuzijazam i raspoloženje su bili očigledni, dok je Vejn, s druge strane, delovao kao da je društveno iscrpljen i nezainteresovan za dešavanja oko sebe.

Džesika Alves
foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovakvi neobični susreti su privukli pažnju prisutnih i ubrzo su postali glavna tema razgovora. Fotografi su uhvatili trenutke njihove bliskosti, što je izazvalo reakcije i različite spekulacije u medijima. S obzirom na to da su oboje poznate ličnosti, interesovanje javnosti za njihove privatne susrete i interakcije bilo je znatno.

Međutim, dok je Džesika Alves izgledala otvoreno i entuzijastično, Vejn Lineker je ostavljao utisak nezainteresovanog čoveka. Ova kontrastna dinamika između njih dvoje dodatno je intrigirala prisutne i medijske komentatore.

Džesika Alves
foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njihov susret nije prošao neprimećeno, s obzirom na njihovu javnu prisutnost i prethodno pojavljivanje u medijima. Ovakve situacije često izazivaju različite spekulacije i interesovanje javnosti, ostavljajući prostora za različite interpretacije i komentare o prirodi njihovog odnosa.

Dok su slike i priče o njihovom susretu privukle pažnju, istina o njihovom odnosu i prirodi njihovih interakcija ostaje otvorena za tumačenje. Ipak, ovakvi javni trenuci očigledne bliskosti i razmene gestova između Džesike Alves i Vejna Linekera sigurno će ostati tema interesovanja i razgovora u medijima.

Rodrigo Alvasuk
foto: Printscreen/ Instagram/ rodrigoalvesuk Verified

Prisetimo se, Rodrigo Alves je postao globalno popularan zbog svojih mnogobrojnih plastičnih operacija za koje se procenjuje da ih je imao više od 100. Podvrgnuo se takvim procedurama kako bi postao živi Ken.

Nakon silnih operacija on je došao na novu ideju, da promeni i pol pa tako postane ljudska Barbika. Započeo je i hormonsku terapiju a zatim promenio i ime u Džesika. Pored promene pola morao je da odradi i feminizaciju lica ali i podvezivanje želuca kako bi smršao.

Međutim ni tu nije kraj, Džesika sada želi da joj presade matericu kako bi bila prva trans žena koja je rodila dete. Do sada u svetu nije obavljena ovakva uspešna transplatacija. Svakako ni ovde nije kraj bizarnostima.

Bez obzira što joj koža doslovno truli na nekim delovima, Džesika ne odustaje od operacija. Čak joj se na koži nosa javila i gangrena zbog silnih intervencija. Odbili su je svi američki, brazilski pa čak i turski doktori ali ona se tu nije zaustavila već je pronašla kliniku u Azerbejdžanu koja je pristala da joj uradi još jedno zatezanje lica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs