NEMA LEPŠEG NI ALJKAVIJEG MUŠKARCA OD NJEGA: Dok neke žene uzdišu za njim, drugima se zbog OVOGA PREVRĆE ŽELUDAC

Glumac je zvanično proglašen najlepšim muškarcem na svetu ali ima jednu izuzetno lošu naviku.

Celebrities
13:20h Autor:
NEMA LEPŠEG NI ALJKAVIJEG MUŠKARCA OD NJEGA: Dok neke žene uzdišu za njim, drugima se zbog OVOGA PREVRĆE ŽELUDAC
Najsmrdljiviji glumac na svetu, Foto: MAPI / Backgrid UK / Profimedia

Poznati glumac Robert Patinson otkrio je nedavno da ne brine mnogo o svojoj ličnoj higijeni i da je mogao nedeljama da ne opere kosu. Ističe kako se uopšte nije opterećivao povodom toga ali je iz nekog razloga ponovo počeo da je pere.

Robert inače važi za jednog od najatraktivnijih glumca, nakon što se proslavio u "Sumrak sagi". Međutim, on je i zvanično proglašen najlepšim muškarcem na svetu, zahvaljujući matematičkom "zlatnom preseku".

Mnoge žene su se složile se sa tim ali ima i onih koje to nikako ne mogu to da prihvate, tvrdeći da ima dosta lepših glumaca od njega.

Robert Patinson
foto: Billy Bennight/AdMedia /MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

U intervjuu iz 2012, Patinson je otkrio: „Često nosim šešir jer imam toliko ostataka sranja u kosi od godina i godina taloženja, nisam je prao i nisam imao nikakvog smisla za ličnu higijenu. Čak i danas se ne snalazim stvarima u kojima bi trebalo da budem taj seksi momak ili šta već, i bukvalno pitam ljude u studiju da skinu perut sa mene.”

Takođe je objasnio: „Ako je ne operete 6 nedelja, nećete morati da ga perete nikada više sve dok ne postane nepodnošljivo."

Izvori su otkrili da je zbog svojih higijenskih navika čak imao problema dok je snimao "Sumrak sagu": „Smrdi. Mislim, to je užasno. Nikada se ne tušira ​​i to izluđuje ljude na setu.”

Robert Patinson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedina osoba koja je bila potpuno u redu sa njegovim mirisom bila je njegova bivša Kristen Stjuart. "Sjajno miriše", rekla je glumica. „To je neka životinjska stvar koja se dešava. Išao je uz film, tako da je bio savršen.”

Priznaje da je danas drugačiji i da više voli da se brine o sebi. „Ne mogu da kažem da li je to zbog moje veze sa Diorom ili zato što sam stariji, ali sam počeo da vodim računa o higijeni i hidrataciji. To je bila prilično duboka promena u mom životu."

Patinson ne može da veruje koliko se promenio, ali voli svoje novo ja i osećaj luksuza, objašnjavajući: „Nikada ne bih pomislio da ću jednog dana nositi šifon, svilu i saten."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs