RAZVLAČI SE PO STEPENICAMA, PRIČA SAMA SA SOBOM I DELUJE POLUPANO: Nekada je pod noge bacala frajere, sad je sažaljevaju

Važila je za jednu od najlepših glumica, alkohol ju je načisti uništio

Celebrities
15:24h Autor:
RAZVLAČI SE PO STEPENICAMA, PRIČA SAMA SA SOBOM I DELUJE POLUPANO: Nekada je pod noge bacala frajere, sad je sažaljevaju
Heder Lokir, Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Glumica Heder Loklir , koja ima 61 godinu, ali u poslednje vreme izaziva zabrinutost među javnošću svojim neobičnim ponašanjem u Malibuu.

Heder Lokir je televizijska zvezda, čija borba s problemima mentalnog zdravlja i zavisnošću je dobro poznata javnosti, je zabeležena na fotografijama kako pokušava da sedne i ne padne na stepenicama. Pri tom je nosila japanke i oslanjala se na ivičnjak kako bi održala ravnotežu. Briga među njenim prijateljima je porasla, s obzirom na mogućnost da je ponovno počela konzumirati alkohol nakon više odlazaka na rehabilitaciju.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Na dan događaja, Heder Loker je stigla do zgrade u društvu čoveka za kojeg se pretpostavlja da joj je verenik, bivši motokros trkač Kris Heiser. Njihov sastanak je trajao oko sat vremena, nakon čega je ona izašla iz zgrade dok ju je Heisser čekao u automobilu. Tada je primetno izvršavala neobične radnje, kao što je hodanje po ivici zgrade i čak trčanje preko ulice.

Njen izgled je bio nekonvencionalan - nosila je vojničke sportske pantalone i majicu s otvorenim ramenima. Na vrhu stepenica je neko vreme sedela, čitajući iz svog dnevnika. Međutim, uskoro je počela razgovarati sama sa sobom, iskazujući znakove uznemirenosti. Takođe je gestikulirala i ljutito pokazivala na nešto što je bilo napisano u njenom dnevniku, pre nego što je pažljivo vratila dnevnik u svoju torbicu. Očigledno zabrinuta, provodila je dosta vremena sedeći na vrhu stepenica.

Kada je pokušavala da balansira na ivici zgrade, videlo se da je bila nervozna i da se držala za gelendere kako bi izbegla opasnost od pada na parkiralište i kontejnere ispod. Nakon više od sat vremena na vrhu zgrade, Loker je pretrčala do Krisa Heisera, koji ju je strpljivo čekao u automobilu. Činilo se da je on bio razumevanje i da joj je pružio potrebni prostor.

Heder Loklir
foto: GARRETT PRESS PHOTO / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo se da je časopis "People" izvestio o tome kako je Heder Loker prošla kroz više od 20 perioda rehabilitacije tokom 2019. godine.

Loker je prihvatila Heiserovu prosidbu 2020. godine, nakon tri godine veze. Heiser je bio njena srednjoškolska simpatija, a njihova veza je obnovljena decenijama kasnije. Pre toga, Loker je bila u braku s Tomi Lijem od 1986. do 1993. godine, kao i s Riči Sejmor-om od 1994. do 2007. godine, s kojim ima ćerku Avu (25). Ava je često opisivana kao neizmerna podrška svojoj majci, posebno tokom njenih izazova s zavisnošću i mentalnim zdravljem, uključujući i period odvikavanja tokom 2019. godine. Loker je takođe bila uključena u nekoliko pravnih problema, uključujući optužbe za nasilje u porodici 2018. godine.

Heder Loklir
foto: GARRETT PRESS PHOTO / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U okviru svoje bogate glumačke karijere, Heder Loker je stekla slavu ulogama u popularnim televizijskim serijama 80-ih i 90-ih godina kao što su "Melrose Place", "Dynasty", "TJ Hooker" i "Spin City".

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs