HEDER LOKLIR

NAJLEPŠA PLAVUŠA SE TOTALNO UNIŠTILA: Zavisnost od operacija i ju je skupo koštala, vereniku pokušala da odgrize nos

Ako se pitate kako danas izgleda Heder Loklir, odgovor bi vas mogao jako rastužiti.

Star look
15:36h Autor:
NAJLEPŠA PLAVUŠA SE TOTALNO UNIŠTILA: Zavisnost od operacija i ju je skupo koštala, vereniku pokušala da odgrize nos
Heder Loklir, Foto: Profimedia

Heder Loklir nekad je bila najlepša plavuša u Holivudu, a domaćoj je publici najpoznatija po ulozi fatalne Amande u seriji Melrouz Plejs. Glumica se godinama nije pojavljivala u medijima, a na retkim fotografijama koje su paparaci uspevali da snime videlo se da je od njene lepote ostalo malo.

Heder Loklir
foto: Profimedia

U ožujku ove godine, posrnula glumica, o čijoj se zavisnosti od alkohola i neuspelim operacijama naveliko pisalo uprkos što se držala dalje od očiju javnosti, iznenadila je odlukom da se vrati svojoj velikoj ljubavi- a kako je i sama priznala, nakon tako duge glumačke pauze bila je potpuno prestravljena.

Film 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story' neće se prikazivati u kinima, već na televiziji, a Heder je dobila ulogu Kristine Karlson, prema čijoj istinitoj priči je film i snimljen.

Kako bi se što bolje pripremila za film, Hedee je upoznala pravu Kristin i pitala je za savet kako bi što bolje predstavila svoj lik. Ona je prihvatila sve njene upute, i odradila snimanje kako treba, ali je priznala da se jako brinula oko toga kako će sve ispasti jer godinama nije snimala niti pamtila tekst.

Heder Loklir
foto: Profimedia

'Sve je to kao vožnja bicikla, nikad to ne zaboravite', našalila se glumica na svoj račun. Iako su njeni obožavatelji željno iščekivali povratak slavne glumice, pojava Heder Loklir ih je malo i razočarala, a na kraju se najviše komentarisao njen izgled, posebno lice natečeno od botoksa.

Novije su fotografije dokazale da se u međuvremenu nije ništa promenilo, bar ne na bolje, te da glumica i dalje izgleda podbulo i natečeno. Ovih dana je snimljena na ulicama grada Kalabasasa u okolici Los Anđelesa, a zaista ju je teško prepoznati.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Heder na fotografijama vidimo kako hoda u pantalonama na tregere, poderanima s prednje strane i japankama na nogama, a ispod ruke je nosila svog psa Harlija. Iako se pisalo da se u aprilu ove godine verila sa svojom srednjoškolskom ljubavi Krisom Heiserom, na ruci joj se nije video zaručnički prsten.

Osim po operacijama, Heder je poznata i po svom razuzdanom ljubavnom životu, ali i po alkoholizmu i agresivnim ispadima pa je tako izazvala ogroman skandal kad je Krisa u naletu besa pretukla, pa je čak i policija morala da reaguje. Pokušala mu je čak i odgristi nos, napisali su strani mediji. Kris joj je po poslednjim informacijama oprostio i pomogao joj da savlada zavisnost.

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zabila u stub električne rasvete u blizini svoje kuće u Kaliforniji, pri čemu je u njenom automobilu pronađena flaša alkohola.

Heder Loklir
foto: Profimedia

U 60-godišnjoj glumici danas se ne može prepoznati nekadašnja zavodnica koja je slamala srce slavnim muškarcima.

Podsećamo, od 1986. do 1993. bila je udana za bubnjara Mötley Crüea, Tomija Lija, koji se kasnije venčao s Pamelom Anderson. Njihova je veza zaintrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitarista Bon Džovija Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. i dobio ćerku Avu (22). Razveli su se 2006. godine, a zbog ćerke ostali su u dobrim odnosima.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs