Šok!

NEODOLJIVA GLUMICA UNIŠTILA LEPOTU ESTETSKIM KOREKCIJAMA: Postala zavisna od botoksa, a ne vidi JEZIVE POSLEDICE na licu

Ketrin Zita Džouns uništila je lice estetskim korekcijama, lice joj postalo potpuno bezizražajno!

Star look
Autor:
NEODOLJIVA GLUMICA UNIŠTILA LEPOTU ESTETSKIM KOREKCIJAMA: Postala zavisna od botoksa, a ne vidi JEZIVE POSLEDICE na licu
Ketrin Zita Džouns uništila lice estetskim korekcijama, Foto: Profimedia

Oskarovka Ketrin Zita-Džouns (52) smatra da joj je botok najbolji saveznik sa održavanje mladoliko izgleda, ali čini se da ne primećuje sve strašnije posledice estetskih korekcija na njenom licu, koje se izobličilo.

Naime, holivudska diva se može pohvaliti idiličnim brakom sa Majklom Daglasom, sjajnom glumačkom karijerom protkanom brojnim nagradama, kao titulom seks-simbola devedesetih.

Ketrin se proslavila kao 19-godišnjakinja u britanskoj seriji "Dražesni pupoljci majski" . U tom projektu zasenila je sve svojim stasom i prirodnom lepotom. Od tada do danas snimila je brojne uspešne visokobudžetne filmove, međutim, izgleda da joj u šestoj deceniji života sve baš i ne ide od ruke.

Sve su glasniji komentari da se prečestim odlascima kod plastičnog hirurga Zita uništila, te je postala samo senka nekadašnje zanosne brinete, koja je plenila seksepilom.

Kao i većina poznatih dama, nije mogla da odoli "čarobnoj" estetskoj medicini. Otkako je ušla u četrdesete, počela je redovno da upražnjava "bockanje" botoksom i filerima, kako bi zauvek zadržala mladalački izgled.

Ali, takva joj se filozofija obila o glavu, jer sada od posledica silnih injekcija skriva lice od javnosti, čak se trudi da se što manje pojavljuje u javnosti.

Iako su prve korekcije na licu Ketrin bile neprimjetne, glumica se prilično zanela, jer je od njega napravila voštanu masku koju ne može ni da pomera. Na prošlogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa sve je šokirala svojom pojavom. Posve ‘ispeglano’ lice bez i jedne bore delovalo je bezizražajno, a mnogi su odmah zaključili kako je Zita-Džouns pala u pakao estetskih zahvata.

Kako vama izgleda čuvena oskarovka?

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs