SAZNAJTE VIŠE

OKRIVIO JU JE ZA RAK I PRED SVIMA BRUTALNO OSRAMOTIO: Ovako je Majkl Daglas spasao svoj brak! (FOTO)

Sin Ketrin Zite-Džouns i Majkla Daglasa diplomirao je, a slavna majka nije krila koliko je ponosna na svog sina.

Vip priča
Autor:
OKRIVIO JU JE ZA RAK I PRED SVIMA BRUTALNO OSRAMOTIO: Ovako je Majkl Daglas spasao svoj brak! (FOTO)
Majkl Daglas, Foto: Profimedia

Uspeh deteta ponos je svakog roditelja, a svoju sreću zbog sinove diplome nije krila ni slavna holivudska glumica Ketrin Zita-Džouns (52).

Na Instagramu je tako objavila fotografiju na kojoj grli svog sina Dilana (21) koji je diplomirao.

'Čestitke na diplomi mome sinu, mom ponosu, mojoj sreći, Dilanu. Neopisivo sam ponosna na tebe i volim te beskrajno', napisala je u objavi ispod koje su se samo nizale čestitke sinu glumice i slavnog glumca Majkla Daglasa (77).

Ketrin i 25 godina stariji Majklu braku su od 2000., a inače ne dele baš često fotografije svoje dece. Supružnici osim sina Dilana imaju i ćerku karis (18).

Inače, nije bilo baš sve bajno u 22-godišnjem braku Ketrin i majkla. Američki mediji su saznali 2013. da supružnici žive odvojeno i razmišljaju o razvodu, no ipak su se pomirili te iste godine. Kasnije je Daglas istakao da je srećan što mu je Zita-Džouns supruga.

'S godinama sam naučio da je poštujem i cenim. A deo toga je i starenje jer vam je preostalo ograničeno vreme i možete to učiniti najbolje što možete', ispričao je.

Dodao je kako je sklon da provodi mnogo više vremena sa suprugom nego s bilo kojom drugom osobom. 'Pokušavam da budem što pažljiviji prema njoj koja mi je najbliža umesto da gubim vreme s ljudima koje jedva poznajem', naglasio je i otkrio da bi ona i Ketrin voleli zajedno da glume u filmu.

Ketrin je bila uz Majkla i kada se borio s karcinomom grla o kojem je tek kasnije progovorio. Glumac je 2015. rekao da mu je žao zbog njegovih izjava u vezi s rakom koje je dao u intervjuu za The Guardian.

Dvostruki oskarovac je tada ispričao da je njegova bolest možda uzrokovana pružanjem oralnog seksa čime je okrivio svoju suprugu. 'To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i požalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Ketrin i njenoj porodici', ispričao je.

Njegova izjava je i bila navodno okidač za razgovor o razvodu koji je pokrenula Zita-Džouns.

Par je teške trenutke proživljavao i zbog glumičinog bipolarnog poremećaja. karakterišu ga velike depresivne epizode koje se izmenjuju s hipomanijskim epizodama. Depresija se manifestuje većim intenzitetom od manije. Tokom napada hipomanije raspoloženje se popravlja, potreba za snom se smanjuje, a psihomotorna aktivnost ubrzava.

Zbog toga je Ketrin jednom čak boravila u psihijatrijskoj klinici i sklonila se od posla i svega što bi joj uzrokovalo bilo kakav stres.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs