neverovatna žena!

POSLE 30 GODINA BRAKA, PRONAŠLA NJEGA U 76. GODINI: Ljubavna priča Džudi Denč je PRAVA INSPIRACIJA! (FOTO)

Oskarom nagrađena 87-godišnja glumica Džudi Denč, već punih 65. godina radi bez prestanka i izgleda da ne planira da ide u penziju u skorije vreme. A ni da živi bez ljubavi.

Ljubav
21:47h Autor:
POSLE 30 GODINA BRAKA, PRONAŠLA NJEGA U 76. GODINI: Ljubavna priča Džudi Denč je PRAVA INSPIRACIJA! (FOTO)
Džudi Denč i Dejvid Mils, Foto: Profimedia

Uprkos užurbanom načinu života i neverovatnoj karijeri, Denč je uvek uspevala da pronađe vremena za ljubav, i kada je bila mlada ali i u 76. godini života.

Prvi muž poznate glumice je bio ljubav njenog života.

Džudi Denč i njen pokojni muž Majkl Vilijams su se venčali 1971. godine i bili zajedno do njegove smrti 2001. O njihovoj vezi je govorila mnogo puta uvek naglašavajući da na ljubavi nikada nisu morali naporno da rade. Sve je teklo mirno i išlo prirodnim tokom.

Iako je prošlo skoro 20 godina od njegove smrti, kada ga je izgubila od opake bolesti - raka pluća, i dalje joj razgovor o njemu tera suze na oči:

- Oh, kako me je samo zasmejavao. Imali smo prelepe trenutke. Nikada nije bilo ništa kompikovano ni turobno. Imala sam sreće što sam ga upoznala.

Džudi Denč je mislila da ga verovatno nikada neće preboleti, a kada su je u jednom intervjuu pitali koliko joj je bilo potrebno da ga preboli, jednostavno je rekla:

- Ne znam. Možda to još nisam uspela.

Devet godina nakon velikog gubitka, Denč je ponovo volela. Imala je 76. godina.

Nije se pripremala za tako nešto, niti je očekivala da će joj se ljubav ponovo destiti. Ali to je sve promenio Dejvid Milis.

Džudi i Dejvid su počeli da se viđaju i u romantičnoj su vezi više do deset godina. I posle mnogo godina zajedno, ona ga zove "moj čovek", jer joj se ne sviđa naziv dečko ili partner.

Ona smatra da je humor ključ uspešne veze i najprivlačnije ono kod muškarca, a on je itetako zasmejava i čini sprećnom.

- Volim da se smejem. Hvala Bogu imam nekoga sada za to.

Ne planiraju da se venčaju, a u jednom intervjuu su je to i pitali na šta je odgovorila:

- Ne, ne, ne, ne. Ajde da se svi saberemo i uživamo u godinama koje imamo sa dostojanstvom.

Takođe su odlučili i da ne žive zajedno i da im je bolje da svako ostane u svojoj kući. Iako, su samo udaljeni jedno od drugog nekoliko kilometara i skoro svaki slobodan trenutak provode jedno s drugim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs