pogledajte

OD NAJTVRDOKORNIJEG NEŽENJE DO NAJUMORNIJEG TATE: Kluni viđen s decom, godine ga PREGAZILE, a Amal blista

Potpuno seda kosa i brada Džordža Klunija je dokaz da su i holivudskog zavodnika sustigle godine.

Star look
12:03h Autor:
OD NAJTVRDOKORNIJEG NEŽENJE DO NAJUMORNIJEG TATE: Kluni viđen s decom, godine ga PREGAZILE, a Amal blista
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Jedan od najizdržljvijih holivudskih neženja, Džordž Kluni, napunio je 61 godinu, a to se na njemu već dobro vidi, posebno kada se pojavi u javnosti sa svojom mladom i prelepom suprugom - Amal.

Džordž, koji je uspeo 52 godine da izdrži kao zakleti neženja, sve dok nije upoznao prelepu i 17 godina mlađu advokaticu za ljudska prava Amal Alamudin i ludo se zaljubio pa pokleknuo, oduvek je bio poznat kao srebrni lisac Holivuda sa svojom šarmantnom prosedom kosom, ali čini se da su i njega sustigle godine te da je roditeljstvo u poznim godinama ipak uzelo danka pa je zgodni glumac potpuno osedeo i vidno ostario.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

U poslednj vreme često ga se viđamo umornog i neraspoloženog, a ni poslednje fotografije, nastale dok su se on i Amal iskrcavali iz privatnog aviona u Los Anđelesu s njihovo dvoje dece nisu izuzetak. Iako se Džordž veselo smeškao, nemoguće je ne primetiti njegovu potpuno belu kosu i bradu, kao i činjenicu da je oči sakrio iza sunčanih naočara.

Podsetimo, par se prvi put 2013. godine sreo u njegovog kući na jezeru Komo u Italiji gde je Amal doveo zajednički prijatelj, a neosvojivi zavodnik se brzo zaljubio.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

Na prvi su sastanak otišli u oktobru iste godine, a već u aprilu iduće godine Džordž je kleknuo pred lepu advokaticu i zaprosio je. U septembru 2014. par se venčao upravo na jezeru Komo, a u braku su dobili dvoje dece, blizance Aleksandera i Elu koje brižno drže daleko od očiju javnosti te je ovo jedna od retkih prilika da su ih paparaci uopšte uspeli slikati.

Kada su dobili naslednike, Džordž i njegova supruga Amal odlučili su da život njihove djece bude privatan i da njihova lica nikad ne budu prikazana javno, ali ni preko društvenih mreža.

To je pokrenulo niz misterioznih priča među obožavateljima, a sve na temu: 'Šta se događa s decom Džordža Klunija?'.

Prve misterije su počele kada se saznalo da su rođena deca, a da ni Amal ni Džordž nisu javno pričali o trudnoći i bebama. Kad su u julu 2017. dobili blizance, rodila se tajanstvena priča broj 2.

Naime, svi su govorili da je par otišao na vantelesnu oplodnju, s obzirom na to da su oboje u podmaklim godinama, ali Džordž je sve to demantovao. Glumac je nekoliko puta izjavio da su deca začeta prirodnim putem te da su tek na ultrazvuku videli da su blizanci.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

Blizanci su imali gotovo dve godine kada je Kluni otkrio veselu narav svoje dece: 'Stavljaju puter od kikirikija na cipele pa izgleda kao da ste ugazili u kaku. Misle da je to urnebesno', rekao je glumac.

'Aleksander voli da se šali, a Ela je vrlo ozbiljna. Uvek pazi da igraju po pravilima. Oni stvarno imaju dva potpuno suprotna karaktera', ispričao je Kluni.

Jednom prilikom je jednom tabloidu uputio i otvoreno pismo u kojem je pozvao da se zaštiti identitet dece slavnih roditelja.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

'Ne možemo zaštititi našu decu ako bilo koji časopis stavi njihova lica na naslovnicu. Nikada nismo prodavali slike naše dece, ne delimo ih na društvenim mrežama, jer znamo da bi to ugrozilo njihove živote. Ovo nije paranoja, ovo je stvarna opasnost', rekao je Kluni, misleći na činjenicu da Amal ima karijeru koja bi njenu decu mogla dovesti u ozbiljnu opasnost.

Poznato je kako je Amal advokat za ljudska prava i da govori i radi protiv ozbiljno opasnih pojedinaca i organizacija. Ideja da bi neko mogao da iskoristi njenu decu kako bi joj se osvetio navela ih je da blizanci do daljnjeg budu anonimni.

Još fotografija Džordža kojeg je načeo zub vremena i mladolike Amal pogledajte u galeriji:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs