ONO ŠTO JE AMAL JAVNO REKLA KLUNIJU TOPI I NAJHLADNIJA SRCA: On nije mogao da suzdrži suze i svoju emotivnu reakciju

Njih dvoje su bili ljubav na prvi pogled, ono o čemu mnogi maštaju da dožive tokom svog života.

Ljubav
Autor:
ONO ŠTO JE AMAL JAVNO REKLA KLUNIJU TOPI I NAJHLADNIJA SRCA: On nije mogao da suzdrži suze i svoju emotivnu reakciju
Emotivni govor Amal Kluni upućen suprugu., Foto: Profimedia

Holivudski srcelomac i zakleti neženja Džordž Kluni je uspeo da stvori savršenu porodicu sa svojom izabranicom Amal Kluni.

Njihova ljubavna priča nalikuje onim koje viđamo na filmskom platnu ali oni takvu romansu i žive. Jedan od dokaza da im zaista cvetaju ruže imali smo prilike da čujemo i vidimo prilikom javnog govora koji je Amal posvetila svom suprugu.

Ovako ona počinje ovaj dirljivi govor:

„Upoznala sam Džordža kada sam imala 35 godina. Počeo je da se krije u mom stanu u Londonu i vrlo brzo se osetilo – ma šta god da se desilo, nikada ne bih želela da budem ni sa kim drugim. Nisam mogla da spavam kada smo razdvojeni i rekli su mi da sam pokazivala poseban osmeh i naginjala glavu kada bih čitala njegove poruke ili pisma koja bi mi sakrio u moju torbu“ pa dodaje...

„Pet godina kasnije, ništa se nije promenilo. On je osoba kojoj se potpuno divim, a takođe i osoba čiji osmeh čini da se rastopim svaki put. Ljubavi moja, ono što sam našla u tebi je velika ljubav za koju sam se oduvek nadala da postoji i, gledati tebe sa našom decom, Elom i Aleksanderom, je najveća radost u mom životu. Tako sam ponosna na tebe, ljubavi moja. A, takođe, znam da, kada naša deca saznaju, ne samo šta si uradio, nego ko si ti – oni će takođe biti jako ponosni na tebe“, zaključila je Amal očiju punih suza a Džordž koji je među publikom slušao ove reči nije uspeo da sakrije emotivnu reakciju.

A ovako je počela njihova bajka...

Upoznali su se preko prijatelja — u Džordžovoj kući.

Ljudi kažu da prava ljubav pronađe put do vas, ali izreka retko kada je tako bukvalna kao što se ispostavilo za Džordža i Amal. Par se upoznao u kući glumca na jezeru Komo u julu 2013, kada je zajednički prijatelj svratio na putu za Kan sa Amal u pratnji. U jednako sudbonosnom preokretu, zvezdini roditelji su tada bili i kod njega, pa je Amal upoznala porodicu Kluni istog dana kada je upoznala sadašnjeg supruga.

Džordž, koji je tada imao 52 godine, stekao je reputaciju jednog od najpovoljnijih holivudskih neženja sa istorijom zabavljanja, uključujući poznate ličnosti poput Keli Preston i Stejsi Kejbler, ali očigledno je bilo nečeg posebnog u njegovoj vezi sa renomiranim advokatom za ljudska prava.

"Primio sam poziv od mog agenta koji je rekao: 'Upoznao sam ovu ženu koja dolazi u tvoju kuću, za koju ćeš se oženiti'", rekao je Džordž.

Njih dvoje su se odmah zaljubili, dopisivali su se nekoliko nedelja pre nego što je romansa zaista procvetala.

"Poslala je neke slike iz vremena kada je bila ovde, a mi smo pisali jedno drugom, slali e-poštu, razgovarali, uglavnom o tome šta se dešava u životima jedno drugom", rekao je on.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Njihov prvi sastanak je bio istorijski.

Prvi zvanični sastanak dua došao je u oktobru 2013. kada je Džordž pozvao Amal, koja je živela u Londonu, da ga poseti u čuvenom studiju Abbei Road (najpoznatiji kao kuća za snimanje Bitlsa) dok je on nadgledao muziku za njegov film iz 2014.

Amal je bila previše šokirana da kaže "da" kada je Džordž zaprosio.

U početku to je bio šok za sve. Njeni roditelji su se pitali kakve su njegove namere, a Amal ih je uveravala da je sigurna da će sve biti u redu jer se oni zabavljaju već neko vreme.

Nakon višemesečnog planiranja Džordž je pozvao Amal na večeru 28. aprila 2014, sakrivši verenički prsten od 7 karata u kutiji upaljača koju je Amal koristila da osvetli sto sa svećama.

"Uradio sam sve , kleknuo sam pred nju i čekao pesmu o ljubavi, a onda joj postavio pitanje. Bila je šokirana, samo je gledala unezvereno u prsten govoreći 'O, moj Bože.' 20 minuta dok sam klečao, čekajući da ona kaže da, jer je bila tako šokirana" - ispričao je Džordž jednom prilikom.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Venčali su se na intimnoj venecijanskoj ceremoniji u septembru 2014, samo godinu dana nakon prvog sastanka.

"Nikome drugom nismo rekli da ćemo to da uradimo", rekao je Kluni jednom prilikom.

Okruženi porodicom i nekoliko poznatih prijatelja par se venčao na privatnoj ceremoniji u luksuznom letovalištu Aman Canal Grande u Veneciji.

1 / 8 Foto: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Deca nisu bila deo njihovog prvobitnog plana.

"To nikada nije bio deo mog plana. Nismo to planirali. Nikada nismo pričali o tome sve dok se nismo venčali. Postojala je pretpostavka da ih ne želimo. A onda, posle venčanja, jednostavno smo osetili da smo imali veliku sreću, oboje, i trebalo bi da podelimo svu sreću koju imamo. Izgledalo bi samocentrično da to samo pripada nama", rekao je Džordž, objašnjavajući svoj stav o očinstvu.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

Kada je Amal zatrudnela 2016. godine, presrećni par je dobio dodatno iznenađenje, u vidu blizanaca. Deca su već uveliko porasla, a mnogi komentarišu kako je Kluni zadržao imidž najboljeg frajera uprkos tome što su ga godini stigle. Seda kosa jedino odaje da je glumac ostario, a činjenica da pored sebe ima 17 godina mlađu suprugu čini da i on izgleda tako.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs