Neverovatno

ŠTA SE STVARNO DEŠAVA SA BLIZANCIMA DŽORDŽA KLUNIJA: Misterija je napokon rešena i veoma je ozbiljna stvar u pitanju

Postoji jedno pravilo vezano za decu Džordža Klunija: Ni jedan časopis ne sme da objavi sliku njihovih lica

Vip priča
21:16h Autor:
ŠTA SE STVARNO DEŠAVA SA BLIZANCIMA DŽORDŽA KLUNIJA: Misterija je napokon rešena i veoma je ozbiljna stvar u pitanju
Foto: Profimedia

Džordž Kluni je od apsolutnog neženje došao do apsolutno predivnog porodičnog čoveka. Razlog su njegova deca - Aleksandar i Ela Kluni koje je dobio "pod stare dane", na pragu šezdesete.

Kako su dobili decu, Klunijevi su odlučili da život njihove dece bude privatan, pa je odlučeno da njihova lica nikad neće biti prikazana javno, ali ni preko društvenih mreža.

To je pokrenulo niz misterioznih priča među obožavaocima, a sve na temu: "Šta se dešava sa decom Džordža Klunija?"

Prve misterije počele su da se raspredaju kada se saznalo da su rođena deca, a da prethodno ni Amal, ni Džodž nisu javno pričali o trudnoći i bebama. Kada su u junu 2017. godine dobili blizance, rodila se i misteriozna priča broj 2.

Naime, svi su govorili da je par išao na vantelesnu oplodnju, s obzirom da su oboje bili u poodmaklim godinama, ali je Džodž to demantovao. Glumac je više puta naveo da su deca začeta prirodnim putem, te da su tek na ultrazvuku videli da je reč o bliznacima.

Iako su decu držali dalje od očiju javnosti, priče o roditeljstvu Džodža Klunija veoma su popularne.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

Blizanci su imali skoro dve godine kada je Kluni otkrio da su deca vesele naravi: "Stavljaju puter od kikirikija na cipele, tako da izgleda kao da ste ugazili u kaku. Oni misle da je to urnebesno," ispričao je glumac.

"Aleksandar voli da se šali, a Ela je veoma ozbiljna. Uvek se stara da se igraju po pravilima. Oni stvarno imaju dve potpuno suprotne ličnosti," ispričao je Kluni.

"Ne možemo da zaštitimo našu decu ako bilo koji časopis njihova lica stavi na naslovnu stranu. Nikad nismo prodavali slike naše dece, ne delimo ih na društvenim mrežama, jer znamo da bi to ugrozilo njihov život. Ovo nije paranoja, ovo je stvarna opasnost," rekao je Kluni misleći na činjenicu da Amali ima karijeru koja bi njenu decu mogla dovesti u ozbiljnu opasnost. Poznato je da je Amal advokat za ljudska prava, te da govori i radi protiv ozbiljno opasnih ličnosti i organizacija. Zbog ideje da bi neko mogao da koristi njenu decu kako bi se njoj osvetio, dovela ih je do toga da deca Klunijevih budu anonimna do daljnjeg.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs