ovako se klunijevi provode preko leta

ONI IZGLEDAJU KAO DA SU IZAŠLI IZ ČASOPISA: Okupili porodicu, priredili im luksuz kakav nikad nisu doživeli (FOTO)

Da li je ona jedna od najbolje obučenih žena svetu? I tek kako. Mora se priznati da poznatim dama nije lako da se takmiče sa poznatom advokaticom, a supruga Džordža Klunija je rešila da ovog leta pokaže svu snagu svog modnog umeća.

Vip priča
Autor:
ONI IZGLEDAJU KAO DA SU IZAŠLI IZ ČASOPISA: Okupili porodicu, priredili im luksuz kakav nikad nisu doživeli (FOTO)
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Amal i Džordž Kluni tradicionalno letuju pored jezera Komo u Italiji. Ovih dana paparaci imaju pune ruke posla u praćenju jednog od najzanimljivijih parova u svetu poznatih.

U prvom planu je uvek besprekoran stil gospođe Kluni, ali i njegovo lice iako pokazuje znake starenja deluje da je glumac veoma srećan i ispunjen od kada je ona ušetala u njegov život i podarila mu dvoje dece.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

Slavni glumac se od početka veze sa poznatom advokaticom, a naročito nakon njihovog venčanja 2016. u Veneciji, trudi da bude što bolje stilizovan kako bi parirao supruzi, mada mu nisu strana ni ležernja modna izdanja. U Italiji prati Amal u veoma elegantnim odelima. A nama vilica pada do poda!

Amal se za ovu priliku odlućila za još jednu savršenu haljinu i to u beloj boji. Imajući u vidu njene prethodne odevne kombinacije iz Italije, nameće se zaključak da su njen modni izbor za ovo leto mini-haljine. Ovaj put je ponela model u retro stilu, ukrašen perjem, i još jednom pokazala da pravilo "odeća i torba u istoj boji" nije nešto što ona praktikuje. I mi joj na tome aplaudiramo!

1 / 5 Foto: Profimedia

Poznati par je na put u Italiju poveo i svoju decu, blizance Elu i Aleksandera, a u čarima ove evropske zemlje uživa i glumčeva rođena sestra Adelija Kluni kao i njegova majka. Ne tako davno, pisalo se da Kluni nije u dobrim odnosima sa njom, a mogli su se čuti i komentari o njenom izgledu. Ali izgleda da su zakopali ratne sekire, pa sada uživaju u čarima Italije i možda najelitijem delu severne Italije.

Pravo porodično putovanje, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs