PETA SREĆA

UDALA SE ZA SVOG SILOVATELJA IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA: Buran ljubavni život fatalne glumice iz "DINASTIJE"

89- godišnja glumica "Dinastije", prošetala je kroz pet brakova. Ovom prilikom ćemo vam predstaviti muškarce koji su joj ukrali srce.

Vip priča
Autor:
UDALA SE ZA SVOG SILOVATELJA IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA: Buran ljubavni život fatalne glumice iz "DINASTIJE"
Džoan Kolins, Foto: Profimedia

Džoan Kolins je nedavno uplašila svoje obožavaoce, kada je prebačena u bolnicu u Monaku. Čuvena britanska glumica, koja je postala poznato ime glumeći u filmu Dinastija, oporavlja se nakon što je lečena od ukleštenog živca u nozi.

Ona ima 89 godina i još uvek hoda u štiklama od šest inča. "Bol je bio neopisiv, ali na sreću ona se izborila sa tim i sada je dobro".

Pratioci su željni da čuju po nešto o svojim omiljenim glumcima..

Danas upoznajemo Džoan i njen ljubavni život. Prelepa glumica, rođena je 1933. godine u Padingtonu u Engleskoj, udavala se neverovatnih pet puta!

MAKSVIL RID

U maju 1952. Džoan se prvi put udala sa 18 godina. Njen muž je bio poznati irski glumac Maksvel Rid, koji je bio 15 godina stariji od nje. Godinama kasnije, glumica je trvdila da ju je seksualno napao na njihovom prvom sastanku nakon što ju je drogirap.

"Dao mi je rum i kolu, dao mi je knjigu, koja je bila puna najeksplecitnijih slika, koje sam ikada videla. Sledeće čega se sećam, bila sam na sofi u njegovoj dnevnoj sobi i on me je silovao, ali ja nisam bila svesna toga jer me je drogirao"-Priseća se Džoan

Na njegov predlog, i silna izvinjenja, nakon nekoliko meseci, glumica je pomislila "Bolje mi je da se udam za njega, ipak mi je on uzeo nevinost. Mnogo sam ga mrzela, ali sam osećala veliku krivicu i sramotu". - Na kraju su se razveli 1956. godine

Džoan Kolins i Maksvil Rid
foto: Profimedia/editorial images

ENTONI NIVLEJ

Od 1963. do 1971. Džoan je svojim mužem nazvala britanskog kantautora Entonija Nivleja. Par je u braku dobio dvoje dece: ćerku Taru i sina Aleksandra. Tokom svoje karijere, Entoni je postigao 40 top hitova kao tekstopisac. Takođe je dobio nominaciju za Oskara za filmsku muziku iz 1971. Vili Vonka i fabrika čokolada.

Džoan Kolins i Maksvil Rid, Džoan Kolins i Entoni Nilvej
foto: Profimedia/editorial images

RON KAS

Američki biznismen Ron Kas udvarao se Džoan, da bi je na kraju verio posle godinu dana njenog razvoda od Entonija.

"Godinu dana me je bombardovao udvaranjem, pažnjom i ponudom za brak" - izjavila je Džoan. Iste godine su dočekali ćerku Katjanu.

Međutim, Ron je patio od poremećaja upotrebe supstanci, što je dovelo do toga da izgubi posao.

"Ovo je bio ogroman udarac za ego mog muža. Verujem da je u tom trenutku Ron počeo da se drigira. Postao je strašno nekomunikativan i naš novac je počeo da nestaje. Tako smo krenuli da se selimo u sve manje kuće" - Na kraju su se razveli 1983. godine.

Džoan Kolins i Ron Kas
foto: Profimedia/editorial images

PITER HOLM

Piter Holm, Švedski pop pevač, bio je Džoanin menadžer, kada su odlučili da zajedno ušetaju u bračne vode u Las Vegasu 1985. Glumica je tvrdila da je Piter, koji je bio 14 godina Mlađi od nje, stalno zahtevao novac. Posle teške razdvojenosti, zvanično su se razveli 1987. godine.

Džoan Kolins i Piter Holm
foto: Profimedia/editorial images

PIRS GIBSON

Peta sreća! Glumica se udala za svog petog i sadašnjeg supruga Persija Gibsona u februaru 2002. u Londonu. Filmski i televizijski producent je 31. godinu mlađi od svoje supruge.

1 / 5 Foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs