razlika je evidentna

SVI SE PITAJU GDE SU NESTALE OBLINE KIM KARDAŠIJAN: Da li je ovo dokaz da je izvadila silikone iz grudi i zadnjice?

Starleta je svoj fizički izgled dovela do savršensta, nema više velike obline, što je mnoge navelo da pomisle da je povadila silikonske implante

Star look
Autor:
SVI SE PITAJU GDE SU NESTALE OBLINE KIM KARDAŠIJAN: Da li je ovo dokaz da je izvadila silikone iz grudi i zadnjice?
Foto: Profimedia

Kim Krdašijan poznata je po diktiranju trendova. Paparaci su zabležili fotograjije Kardašijanke dok je uživala na turskoj plaži sa svojom decom.

Ovog puta, Kim se odlučila za crni kupaći kostim, koji je uvek put pogodak. Ono što je zanimljivo jeste da Kardašijanka nije istakla svoje bujno poprsje, a čini se da su joj grudi manje nego inače.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Nedavno se spekulisalo i da se Kim podvrgla raznim hiruškim intervencijama, kako bi izvadila silikonske implante iz svojih grudi i zadnjice, a sve to da bi izgledala mršavije. Ono što je evidentno jeste da starleta zaista izgleda mršavije.

Ona je otkrila da ima i svoju užinu koja je zaslužna za njenu besprekornu linjiju, pa ako je verovati njenim rečima, sve ove teorije o vađenju silikona mogu pasti u vodu.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Prirodan izgled se polako vraća u modu, pa su mnoge slavne dame pohrlile kod svojih estetičara da vade silikonske implante. Mnoge dame sa oduševljenjem su dočekale ovu vest, jer velike obline odlaze u drugi plan.

Kim Kardašijan je odlučila da svoju liniju dovede do savršenstva kako bi ušla u čuvenu haljinu koju je nosila Merilin Monro.

Mnogi će se složiti da je starleta svoj fizički izgled drastično promenila, što se najbolje može videti po fotografijama sa plaže. Starleta je 2020. godine uslikana na plaži u pink kupaćem kostimu, te se može videti da je bila znatno deblja i da je imala veće obline.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Dok jedni misle da straleta vadi silikone, drugi veruju da je svoju liniju dovela u red pomoću raznih dijeta. Sigurno je da Kardašijanka sada bolje izgleda, a dok je prirodniji izgled i mršavije telo čine mlađom. Izgleda da joj je razvod od bivšeg supruga Kanje Vesta baš prijao.

U našoj galeriji možete pogledati kako Kim Kardašijan uživa na plaži sa svojom decom, kao i fotografije u roze kupaćem, dok je bila deblja.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs