NEVEROVATNA PRIČA

NAJBOGATIJI GLUMAC ŠUTNE SVAKU DEVOJKU KADA NAPUNI 26 GODINA: Vlasnik je najskupljih nekretnina, kao i ženskih srca

Glumac pored sebe ima 23 godine mlađu izabranicu, živi u ogromnom bogatstvu i luksuzu, njegov život bi mnogi poželeli

Vip priča
11:22h Autor:
NAJBOGATIJI GLUMAC ŠUTNE SVAKU DEVOJKU KADA NAPUNI 26 GODINA: Vlasnik je najskupljih nekretnina, kao i ženskih srca
Foto: Profimedia

Svojim talentom i specifičnom lepotom, osvojio je Holivud. Jedan je od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Proslavio ga je film Titanik, ali njegov životni put nije bio nimalo lak.

Leonardo Dikaprio jedan je od najuspešnijih i najbogatijih glumaca na svetu.

Njegovo bogatstvo se procenjuje na neverovatnih 300 miliona dolara. Vlasnik je skupih nekretnina, a pored skupih jahti, automobila i vila koje poseduje, glumac ima i svoje ostrvo. Takođe, poseduje i umetnine od neprocenjive vrednosti.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Veruje se da je glumac u roku od četiri meseca potrošio 23 miliona dolara na tri nekretnine.

Oko 5,2 miliona dolara potrošio je na rezidenciju u Palm Springsu u Kaliforniji, modernu oazu sa bazenom, spa-centrom, teniskim terenom, šest spavaćih soba, osam kupatila i velikom gostinjskom kućom. Kupio je i stan napravljen u holističkom duhu, čija je vrednost oko 10 miliona dolara, u zgradi Delos u njujorškom Grinič vilidžu.

Vlasnik je i stana od osam miliona dolara u Njujorku, kao i kuće iz snova u Malibuu.

Leonardo Dikaprio
foto: Reuters / Mario Anzuoni

Nije ni čudo što žene lude za njim. Pored toga što je bogat i uspešan, glumac važi za jednog od najboljih frajera Holivuda. Imao je burne veze, povezivan je sa najlepšim i najpoželjnijim ženama. Manekenke su naprosto dominirale u njegovom ljubavnom životu, pa su počele da kruže priče da glumac najviše voli žene iz te branše.

Trenutno uživa u ljubavi sa 23 godine mlađom Kamilom Morone, a upoznali su se dok je ona imala samo 10 godina. Ono što je zanimljivo jeste da ih je upoznao Al Paćino, koji se tada zabavljao sa njenom majkom.

Leonardo Dikaprio, Kamila Morone
foto: Profimedia

Zbog velike razlike u godinama par se često suočava sa negativnim komenatrima i osudom javnosti. Dikaprieva izabranica je na to rekla: "Sa kim se zabavljam je samo moja stvar. Mislim da svako ima prava da izlazi sa onim sa kim želi".

Dikaprio je oduvek imao dosta mlađe devojke od sebe, što je pokrenulo priče da glumac prihvata samo devojke koje su minimum 20 godina mlađe od njega.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Neosporno je da glumac sada ima i novac i slavu, što ga dodatno čini poželjnim kod žena. Ali pre nego što je sve to postao, imao je mnogo prepreka.

Jedini oslonac i podrška bili su njegovi roditelji, koji su ga ohrabrivali i verovali u njega i njegov talenat.

Jednom prilikom, dok ga je majka nosila u stomaku divila se kreacijama Leonarda da Vinčija u galeriji u Firenci, beba je počela da je gura. Džordž je mislio da mu sin signalizira - zvaće se Leonardo! Tako je zapravo glumac i dobio ovo zvučno ime.

"Može se reći da sam sreću dobio na rođenju, a kasnije se to samo nastavilo. Moji roditelji su neverovatni ljudi. Raskinuli su kada sam imao godinu dana. Ali nikada, nikada se nisam osećao kao da živim u nepotpunoj porodici. Tata je uvek bio tu, i zajedno su me odgajali. Verovatno zato što su hipici." - Rekao je Leonardo.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Još kao mali dečak, Dikaprio je imao svoje snove i maštao da jednog dana postane glumac.

"Odlučio sam da postanem glumac sa pet godina. I roditelji su me poslušno vodili na razne časove, na beskrajne audicije, prilagođavali svoj raspored mom. Mama je samo rekla: "Ti nikome ništa ne duguješ, možeš to da zaustaviš u svakom trenutku." - Otkrio je glumac i dodao:

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

I tata me je tešio posle neuspeha. Jednom sam briznuo u plač kada su me još jednom odbili, a on je rekao tako ubedljivo: "Jednog dana ćeš dobiti ulogu. Nemam sumnje!" I sve to uprkos činjenici da sam u školi učio lošije od bilo koga, bio ispod proseka ili se svađao sa svima, ili sve zasmejavao.

Uopšte, u meni nije bilo ništa od šarmantnog malog umetnika. I ne bih se mogao nazvati malim talentom koji obećava. Školu pamtim kao nešto poput safarija u divljini – bez vodiča i čuvara... Ali moji roditelji su izdržali.

Bred Pit, Leonardo Dikaprio, Margo Robi
foto: EPA / Nina Prommer

Njegov život i karijera počinju da se menjaju dobijanjem glavne uloge u čuvenom filmu Titanik. Film je glumcu otvorio velika vrata u karijeri, a mnogi su se složili da je Dikaprio naprosto rođen za tu ulogu.

Ubrzo je počeo da dobija neverovatne ponude. Avijatičar, Krvavi dijamant, Vuk sa Vol Strita, Povratnik i mnogi drugi filmovi samo su ga učvrstili na poziciji najtraženijih glumaca.

Leonardo Dikaprio poznat je i kao jedan od najvećih humanitaraca, koji se trudi da sve njegove donacije ostanu anonimne. Poznat je i kao borac za zaštitu ekologije, te je osnovao svoju fondaciju koja se bavi zaštitom životne sredine.

1 / 15 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs