GDE IDE OVAJ SVET?

DA LI I HARPER BEKAM IMA ISTU SUDBINU KAO ĆERKA DŽENIFER LOPEZ? Ima samo 11 godina, a već je meta užasnih komentara

Harper Seven, najmlađe dete Dejvida i Viktorije Bekam, već je neko vreme na meti kritika zbog svog izgleda, a njena priča sve više podseća na ono kroz što prolazi Eme, ćerka Dženifer Lopez.

Vip priča
Autor:
DA LI I HARPER BEKAM IMA ISTU SUDBINU KAO ĆERKA DŽENIFER LOPEZ? Ima samo 11 godina, a već je meta užasnih komentara
Foto: Profimedia

Harper Seven najmlađe je dete Dejvida i Viktorije Bekam, a trenutno s porodicom boravi u Hrvatskoj, na Lopudu. Tampo su proslavili i njen 11. rođendan, a ponosna majka time se pohvalila na Instagramu.

Njen život pod lupom je od kada se rodila, a u nekoliko navrata izgled najmlađe članice porocice Bekam bio je meta užasnih komentara.

Iz tog razloga, Viktorija želi da zaštiti svoju ćerku od trolova na društvenim mrežama dok je u pubertetu.

Harper Bekam
foto: Instagram / Victoriabeckham

'Harper nije na društvenim mrežama, tako da još ne moramo da se plašimo kritikovanju njenog izgleda', rekla je jednom prilikom Viktorija za Vog Australija. Dodala je i kako je brine koliko ljudi mogu da budu okrutni.

Modna dizajnerka izjavila je kako veruje da će se uspeti da se pobrine da se Harper okruži dobrim ljudima i izgradi samopouzdanje koje će joj pomoći da se ne obazire na loše komentare.

'Ona je u tom uzrastu kada se njeno telo menja, ali radi se o tome da mnogo komuniciramo kao porodica i da se ona okruži dragim prijateljima', rekla je i dodala: 'Ali to je prilično zastrašujuće, ne mogu da lažem.'

Viktorija je takođe objasnila da se njenoj jedinoj ćerki ne žuri da odraste i da uživa u oblačenju primerenom za svoje godine.

'Ona nije jedna od one dece koja izlaze našminkana i u kratkom topu', rekla je bivša Spajsica. 'Nedavno mi je zapravo rekla: ‘Mama, videla sam neke tvoje slike dok si bila u Spice Girls, a tvoje su suknje bile neprihvatljive. Jednostavno su bili prekratke.’ Tada ju je i Dejvid podržao: ‘Apsolutno, Harper! Stvarno, stvarno jesu.’ I zapravo je bila prilično zgrožena time koliko su moje suknje kratke.'

Rekla sam: ‘Zar nikad nećeš nositi takve suknje?’ Ona je rekla: ‘Apsolutno ne.’ Videćemo.'

Harper nije jedino dete poznatih roditelja koje se zbog svog izgleda našlo na meti kritika, a njena priča sve više podseća na onu koja se godinama veže uz Eme, ćerku Dženifer Lopez.

Naime, često su ju prozivali na društvenim mrežama jer ne izgleda kao kopija svoje slavne majke koja se s vremenom nametnula i kao modna ikona. Devojčica, sudeći po fotografijama, umesto ženstvenih haljina, preferira široku mušku odeću i sportski stil.

Srećom, sve više je onih koji staju u njenu odbranu i ističu kako je pravo osveženje videti 'normalno' dete slavnih roditelja koje se ne trudi da bude starije nego što jest i da ima svoj fazon kada je u pitanju odeća koju nosi.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Ipak, izgled ove tinejdžerke nije jedino o čemu dežurni komentatori imaju nešto da kažu.

Mnogi je upoređuju s dečakom i kao temu rasprave uzimaju njenu seksualnost nazivajući je transrodnom. Iako o tome pevačica i glumica sveo ovo vreme nije pričala, na svom je nedavnom nastupu humanitarnog karaktera na stadionu Dodgers u Los Anđelesu uraila nešto što ranije nije.

Naime, dok je govorila o ćerki koja joj se pridružila na pozornici, koristila je rodno neutralnu zamenicu 'they', odnosno 'oni'. 'Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na pozornicu', šalila se Dženifer.

'Ali, vredni su svake pare jer su moj najdraži partner za duet ikada', dodala je. Upravo ispod jednog od videozapisa s koncerta naređali su se brojni komentari koji nisu podržali ovaj potez, a neki su pisali da je sigurno 'takva' zbog mamine ogromne slave s kojom ne zna da se nosi.

Užasni komentari koji svakodnevno stižu na račun dece poznatih roditelja samo zato jer nisu njihove kopije neprihvatljivi su, a nadamo se kako će u potpunosti prestati i da malena Harper ipak neće postati nova Eme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs