presladak

SLUČAJNI PROLAZNIK USLIKAO MALOG ARČIJA: Svi se pitaju kako je moguće da živi ovako? (FOTO)

Bračni par Saseks napustio je britansku kraljevsku prodicu i odselio se u Ameriku, pa su tako i vesti o njima sve ređe.

Vip roditelji
21:05h Autor:
SLUČAJNI PROLAZNIK USLIKAO MALOG ARČIJA: Svi se pitaju kako je moguće da živi ovako? (FOTO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Ipak, i dalje plene pažnju, pa je tako mladog Saseksa uslikao slučajni prolaznik.

Hari i Megan su sredili svoje živote u Americi daleko od medijske pažnje. Sada su se na mreži pojavile fotografije sa američke parade 4. jula, na kojima se vide Megan, Hari i trogodišnji Arči na paradi u Vajomingu, gde se slavni par družio sa prijateljima.

Megan je za paradu odabrala jednostavne crne farmerke koje je kombinovala sa belom majicom i šeširom. Fotografije otkrivaju da je na događaj došla sa sinom, koji je 6. maja proslavio treći rođendan.

Hari i Megan, oboje jednostavno obučeni, uklopili su se u gomilu koja se nalazila na ulici da bi posmatrala paradu. Oni prolaznici koji su ih prepoznali bili su oduševljeni.

“Smešna priča. Bili smo na paradi i jedan visoki čovek nam je dva puta rekao da čuva mesta za porodicu. Pomislio sam, pa, to definitivno nije kraljevska porodica. A minut kasnije, Megan Markl i princ Hari su došli sa malim Arčijem“, napisala je nepoznata žena na mrežama.

Prošlog meseca, par je posle dužeg vremena posetio Veliku Britaniju, gde su učestvovali na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete. Bila je to njihova prva poseta posle 2020. godine, a sa njima su otišli ​​i Arči i jednogodišnja Lilibet koja je napokon upoznala i kraljicu ali i ostale članove porodice.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs