NEPREPOZNATLJIVA

KAKO JE ĆERKA DŽEJ LO IZGLEDALA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA "ONI" : Zbog jedne stvari bila je meta sramnih komentara (FOTO)

O četrnaestogodišnjoj Emi ne prestaje da se piše!

Vip roditelji
11:49h Autor:
KAKO JE ĆERKA DŽEJ LO IZGLEDALA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA "ONI" : Zbog jedne stvari bila je meta sramnih komentara (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / jlo

Latino diva Dženifer Lopez na nedavnom nastupu u Los Anđelesu otkrila je kako se obraća svojoj ćerci, što je izazvalo lavinu oprečnih komentara.

Naime, dok je pričala o Emi, koja joj se pridružila na sceni na stadionu Dodgers, koristila je rodno neutralnu zamjenicu 'they', odnosno 'oni'. A potom se našalila:

Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato veoma posebna prilika. Prilično su zauzeti, imaju posla. A i skupi su. Košta me kad oni izađu na pozornicu - pričala je kroz osmeh.

Zbog ponašanja i načina oblačenja devojčice, mnogi smatraju da je Ema transrodna, a Dženifer se, sve do sada, nije uopšte oglašavala povodom ove teme. Mada, svoju decu vaspitava po posebnim pravilima.

Međutim, na račun svog izgleda, Ema već godinama trpi brojne kritike i ružne komentare. Stalo joj naglašavaju da nikako ne vodi računa o sebi i da vrlo neuredno izgleda, iako ima samo 14 godina!

Pevačicina ćerka je izašla na binu u "dečačkom fazonu" - obukla je roze košulju i bermude, a ovu odevnu kombinaciju upotpunila je crnim kačketom.

Nekoliko dana kasnije, Dženifer je snimljena s mezimicom na setu novog filma njenog verenika Bena Afleka, koji ju je pre par meseci zaprosio na bajkovit način. Otkako je slavni par obnovio vezu, Ben je sa decom svoje verenice izgradio divan odnos.

Kako se Ema menjala kroz godine, pogledajte u galeriji ispod:

1 / 7 Foto: Profimedia

S druge strane, šuška se kako Mark Entoni, s kojim Dženifer ima decu i za koga se udala posle samo pet meseci od raskida sa Aflekom, uopšte nije oduševljen zbog njene obnovljene romanse sa glumcem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs