svi ćete se zaprepastiti

SAMO POD OVIM USLOVOM, DŽEJ LO JE PRISTALA DA NASTUPA NA TELEVIZIJI: Šokantni zahtevi latino dive sa početka kerijere!


Iako tvrdi da joj je početku karijere bilo izuzetno teško da se bori sa tadašnjim standardima lepote, izgleda da je Dženifer Lopez uživala u posebnim tretmanima i ponašala se u maniru prave dive.

Celebrities
Autor:
SAMO POD OVIM USLOVOM, DŽEJ LO JE PRISTALA DA NASTUPA NA TELEVIZIJI: Šokantni zahtevi latino dive sa početka kerijere!
Foto: Profimedia

Australijska pevačica, glumica i voditeljka Deni Minog (50) prisetila se u najnovijem intervju jednog trenutka iz prošlosti, kada je latino diva Dženifer Lopez (52) imala posebne zahteve za nastup u emisiji 'Top of the Pops' još kasnih 90-ih.

Naime, Džej Lo je odbila da se pojavi u emisiji ukoliko se njena svlačionica potpuno ne rekonstruiše. Zahtevi su uključivali da cela soba bude u belom, uključujući i nameštaj.

Budući da se te 1999. ipak pojavila u popularnoj muzičkoj emisiji, može se zaključiti kako su producenti i tv kuća uradili sve što je od njih traženo, te potpuno obnovili sobu za pevačicu i glumicu.

"Stalno čujete priče o diva trenucima svetskih zvezda, ali jednu zapravo mogu i da potvrdim. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Dženifer, te da je na putu ka studiju, ali na kraju je rekla svoje zahteve. Tada sam iskoristila situaciju i otišla da vidim kako izgleda njena soba za uređivanje. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bela boja. Sve izvođačice koriste tonu šminke za lice i telo, kako sednu s time na beli kauč?', otkrila je Deni Minog, sestra australijske pevačice Kajli Minog.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Dženifer Lopez je na Netflixu pustila svoj dokumentarac u kojem otkriva detalje kako se probila na muzičku i glumačku scenu.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Džej Lo je rekla da joj je zbog latinskih korena bilo izuzetno teško da se bori s predrasudama, a mnogi su je odbijali zbog oblina koje tada nisu bile u modi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs