matilda de anđelis

STRASTVENO SE LJUBILA SA NIKOL KIDMAN, KAŽU DA JE NASLEDNICA MONIKE BELUČI: Njoj se svi dive, evo zašto! (FOTO, VIDEO)


Matilda de Anđelis (26) proslavila se ulogom u seriji "Slom" u kojoj se poljubila sa Nikol Kidman!

Celebrities
14:34h Autor:
STRASTVENO SE LJUBILA SA NIKOL KIDMAN, KAŽU DA JE NASLEDNICA MONIKE BELUČI: Njoj se svi dive, evo zašto! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Mlada italijanska glumica Matilda De Anđelis je pre te serije imala zapažene uloge u italijanskoj kinematografiji, u filmovima kao što su L'incredibile storia dell'Isola delle Rose i Veloce come il vento (Brz kao vetar).

O vrelim scenama sa slavnom holivudskom glumicom dugo se pričalo, a Matilda je u intervjuu za jedan strani magazin otkrila kako joj je bila dok je snimala scene ljubljena sa Nikol Kidman, koja je inače njen idol.

-Vau. Dopalo mi se. Bila sam tako ponosna- rekla je.

Mogi kažu da je naslednica jedne od najlepših žrena sveta, legendarne Monike Beluči.

"Nikada nisam išla u školu glume. Ali mislim da sam shvatila da želim da budem glumica kada sam videla da izlazi moj prvi film Veloce come il vento, i osećala sam se tako srećno i uzbuđeno. To je bio veliki proboj za mene, i nisam bila potpuno svesna toga. A onda sam shvatila: "Tako sam srećna i želim da radim ovaj posao do kraja života", rekla je za Harpers bazar.

Mnogi se dive Matildinom talentu i lepoti, prirodnom izgledu, te joj aplaudiraju zbog toga što na Instagram prikazuje sebe u pravom svetlu, bez korišćenja fotošopa.

Matilda je u vezi sa glumem Pjetrim Kastelitom, a italijanski mediji su ih proglasili za jedan od najlepših mladih parova na tamošnjoj javnoj sceni.

Matilda de Anđelis
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs