i dalje izgleda prelepo!

NAJVEĆI ZAVODNIK IZ TURSKIH SERIJA PROSLAVLJA 5. GODIŠNJICU BRAKA: Pričalo se da se razvodi, a ovo je jedina ISTINA!

Tamna kosa i oči, markantan pogled i izvajano telo - prva pomisao na ovog prezgodnog glumca!

Star look
14:13h Autor:
NAJVEĆI ZAVODNIK IZ TURSKIH SERIJA PROSLAVLJA 5. GODIŠNJICU BRAKA: Pričalo se da se razvodi, a ovo je jedina ISTINA!
Foto: Printscreen Instagram / burakozcivit

Veliki zavodnik i turski glumac Burak Ozčivit je na našim prostorima je proslavio zahvaljujući ulozi Bali-bega u hit seriji „Sulejman Veličanstveni“! Od tada je postao miljenik mnogih žena, iako je njegovo srce uklala ore nekoliko godina glumica Fahrije Evcen, sa kojom ima i trokodišnjeg sina.

Rođen je 24. decembra 1984. godine u gradu Mersin. Živi i radi u Istanbulu. Karijeru je započeo kao model, a 2005. godine je proglašen najboljim modelom u Turskoj, te drugim najboljim na svetu. Krasio je naslovnice brojnih prestižnih magazina.

Jedan od najpopularnijih glumaca u Turskoj prvu ulogu dobio je 2006. godine u seriji „Minus 18“ („Eksi 18“), a planetarnu popularnost doživeo je nakon uloge Bali-Bega Malkočoglua u seriji „Sulejman Veličanstveni“. Od tada samo niže uspehe kako u serijskom, tako i u filmskom svetu. Naše gledaoce je bio opet oborio sa nogu ulogom Kemala u seriji "Crna ljubav". A jedan od njegovih najuspešnijih filmova je „Moj brat“.

Film je za kratko vreme postao blokbaster, te je promovisan i u Novom Pazaru, a tom prilikom slavni glumac je posetio Beograd, gde ga je dočekala armija obožavateljki. Srpski mediji su preneli vest da mu je bilo ponuđeno da glumi u filmu „Vrati se, Zone“, nastavku hita iz 2002. godine, gde je za pet minuta pojavljivanja trebalo da dobije honorar u iznosu od 20 000 evra. Turski glumac je ovu ponudu odbio. Jedan je i od vlasnika producentske kuće „BRK`s Production“.

Odrastao u siromaštvu

Odrastao je u siromašnoj porodici, a njegovi roditelji Džejhan i Bulent su se trudili da mu obezbede što lepše detinjstvo u takvim okolnostima. Otac je radio u zalagaonici na jugoistoku Turske. Poznati glumac ne krije svoje poreklo i često ističe da mu novac nije najvažnija stvar u životu. Zato je ostao i skorman, pored svog bogatstva i luksuza što ima. Osnovnu školu je završio u Mersinu, a potom Srednju školu „Kazim Ismen“ u Istanbulu. Kasnije je diplomirao na Fakultetu likovnih umetnosti Univerziteta Marmara u Istanbulu.

Psihički problemi

Tokom 2018. godine nakratko se povukao iz javnog života zbog borbe sa depresijom koja je uzrokovana raznim stresovima, pa su ga turski mediji često „otpisivali“. Ipak, s obzirom na to da je 2018. godine promovisao i film i seriju, Ozčivit je pokazao da razloga za zabrinutost nema.

1 / 9 Foto: Profimedia

Buran ljubavni život

Spajali su ga sa mnogim turskim lepoticama, a neki su išli korak dalje pa su ga, pre nego što se oženio, proglasili homoseksualcem, jer nije javno eksponirao svoje ljubavne veze.

Jednu od najdužih veza imao je sa manekenkom Džejlan Čapa, sa kojom je bio i veren. Par je često punio novinske stupce, a paparaci su ih pratili na svakom koraku. Ipak, nakon tri godine odlučili su da se raziđu. O razlozima se mnogo pisalo, a među njima je i činjenica da Džejlan potiče iz bogate porodice, dok je Buratovo poreklo nešto skromnije.

Navodno, bio je i u vezi s kolegicom Neslihan Atagul, ali su ostali u dobrim odnosima, pa im snimanje serije „Beskrajna ljubav“ nije teško palo.

Ali, srce mu je, defintiivno, ukrala glumica Ferhije Evcen. Naime, upoznao ju je tokom snimanja serije „Dnevnik jedne ljubavi“. Počeli su da se zabavljaju 2013. godine, ali su svoju vezu krili od novinara i paparaca. Potom je usledilo venčanje iz bajke.

Nakon nekog vremena otkrili su svoju ljubav, pa ju je zaprosio na njen rođendan. Venčali su se 29. juna 2017. godine u raskošnoj vili „Sait Halim-paša Jalisi“ u Istanbulu, a ceremoniji je prisustvovala samo porodica i uži krug prijatelja. Na Maldivima su uživali u svom medenom mesecu.

Burak i Fehrije su u aprilu 2019. godine dobili sina kome su dali ime Karan. O nesuglasicama u braku mediji su počeli da spekulišu već 2020. godine. Glumci neko vreme nisu želeli da komentarišu novinske napise.

Međutim, Burak je odlučio da u jednom intervjuu objasni o čemu se radi. On je demantovao da su se razveli, ali je potvrdio da su imali veoma iziazovan period, zbog zrdavstvenog stanja Fehrijinog oca, što je veoma loše uticalo na nju.

Osim što jedan od najzastupljenijih glumaca u turskim tabloidima, Burak Ozčivit veoma je popularan i na društvenim mrežama, gde ga prati više od 20 miliona ljudi. Samo jedna njegova fotografija za pola sata neretko dosegne cifru od 200 000 lajkova.

Jednu od poslednjih naslovnih uloga tumačio je u seriji „Kurulus: Osman“. Upravo mu je ova uloga donela priznanje za najomiljenijeg glumca u Turskoj, te nekoliko prestižnih nagrada u kategoriji „Najbolji glumac“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs