NAJPOPULARNIJI TURSKI GLUMAC POTIČE IZ SRBIJE: Zavela ga žena koja je umalo razvela Ibrahimovića, pa rodila dete DRUGOM

Džan Jaman slovi za najpoželjnijeg glumca u Turskoj, a svojim izvajanim mišićima nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Galerije
16:08h Autor:
1 / 8 Foto: ALBIT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džan Jaman kako je kročio na javnu scenu u Turskoj - legendarni Bali-beg je pao u zaborav! Naime, ovaj neodoljivo zgodan neženja je munjevitom brzinom postao omiljeni dasa, a malo ko zna da potiče iz sa naših prostora. Iako je diplomirani pravnik, ljubav prema glumi je preovladala, te neretko ističe da je ta profesija na kraju njega pronašla.

Završio je italijansku srednju školu kao najbolji učenik i diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Jeditepe 2012. godine sa odličnim uspehom. Nakon završetka studija, radio je kao advokat šest meseci u svetski poznatoj korporativnoj firmi "PriceVaterhouseCoopers", na jednogodišnjoj obaveznoj praksi. Nećak je fudbalera i trenera Fuata Jamana. Obožava jezike i tečno govori italijanski, španski, nemački i engleski.

Atraktivni glumac je rođen 1989. godine u Istanbulu, a zanimljivo je da su njegovi koreni upravo u Srbiji, na Kosovu i Metohiji. Njegovi roditelji su takođe rođeni u Turskoj, ali su deca imigranata.

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je jednom Džan.

Džan Jaman
foto: Profimedia

Svoju prvu ulogu je dobio 2014. godine, a za ulogu u seriji "Sanjalica" je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

Govoreći o svojoj idealnoj ženi, rekao je da one koje se ponašaju kao muškaraci ili one koje su previše glasne nikada neće privući njegovu pažnju, a ne privlače ga ni misteriozne žene. Privlače ga one koje su vesele i da mu je jako važna energija koju imaju, uz miris i boju glasa.

Fatalna ljubav koju je teško preboleo

Čuveni neženja nije ostao imun kada je upoznao jednu od najprovokativnijih sportskih novinarki i voditeljki na svetu Diletu Leotu.

Romansa sa jednim od najvećih turskih zavodnika Džanom Jamanom započela je ubrzo nakon što je glumac stigao u Italiju zbog snimanja serije 'Sandokan', a spojili su se preko društvenih mreža. Iako su isplivale slike u javnost na kojima su izgledali neverovatno zaljubljeni, njihova ljubavna priča je bila kratkog daha, iako se spekulisalo da su upoznali porodice partnera, kao i da se spremaju za ozbiljnije korake u vezi.

Voditeljka je krajem 2020. bila u centru medijskog skandala nakon spekulacije da je provela novogodišnju noć sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Tada su snimali reklamu za fitnes firmu, a ubrzo nakon toga jahta švedskog fudbalera viđena je ispred St. Tropea, gde je boravila i Dileta.

Leota je u međuvremenu započela romansku sa bivšim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom. A nedavno se ostvarila i u ulozi majke.

"Moramo da vam kažemo nešto... Ali možda ste to već znali? Eksplodiraćemo od radosti! Mi i moj stomak. Uskoro će nas biti troje", napisala je Italijanka.

Koja je tajna njegovog savršenog izgleda?

1. Redovan trening je za Džana neizostavan. Dakle, fizička aktivnost, vežabnje snage, trčanje su navike bez kojih glumac ne može.

2. Osim toga, bavi boksom i krosfitom. A u Rešadiji, gde se nalazi kuća njegovog oca, glumac je čak pretvorio zimsku baštu u teretanu.

3. Veoma vodi računa o kosi i proizvodima za njenog stilizovanje.

4. Kaže da ima odlične gene, ali se trudi da ima redovan san, za koji smatra da je ključ njegove snage i energije.

5. Takođe, pazi šta se nalazi na njegovom jelovniku, ali priznaje da dolmi ne može da odoli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs