ČUVENI EZEL JE PRE 10 GODINA OBORIO S NOGU SVE SRPKINJE: Više nije onakav kakvog ga pamtimo, ova lepotica ga je ZAROBILA

Ako ste se pitale kako izgleda danas čuveni Ezel, iznenadiće vas najnovije slike!

Celebrities
16:31h Autor:
ČUVENI EZEL JE PRE 10 GODINA OBORIO S NOGU SVE SRPKINJE: Više nije onakav kakvog ga pamtimo, ova lepotica ga je ZAROBILA
Kako danas izgleda Ezel?, Foto: EZEL SERIJA HRVATSKI/YOUTUBE PRINTSCREEN

Kenan Imirzalıoglu proslavio se ulogom u Omera Učara u čuvenoj seriji "Ezel", koja je pre više od deset godina bila veoma popularna na našim prostorima. Mnoge srpkinje nisu mogle da odole ovom markantnom muškarcu koji je zbog svog stava i izgledala očarao dame širom sveta.

Međutim, malo je poznato da Kenan ima aristokratsko poreklo, te da potiče od Uzun Hasana, koji je bio sultan u dinastiji An Kojunlu.

Rođen je u Ankari 18. juna 1974. godine i školovao se na Tehnološkom univerzitetu Jildriz, gde je studirao matematiku. Međutim, 1997. godine je ušao u svet modelinga i dobio uubrzo laskavu titulu Najboljeg modela na svetu. Tada je privukao pažnju televizijskih producenata i ponuđeno mu je postane glumac, a vremenom je došao do statusa jednog od omiljenih u Turskoj.

Veliko prijateljstvo

Tokom svojih početaka izgradio je veliko prijateljstvo s Tundželom Kurtizom, legendarnim glumcem s kojim je sarađivao nebrojeno puta, između ostalih i u seriji "Ezel", gde je Kurtiz igrao Ramiza Karaeskog. S njim je provodio mnogo vremena van seta, često u prirodi i na privatnim imanjima, a bio je skrhan kada je njegov dragi prijatelj i kolega preminuo.

Fatalna ljubav

Tokom snimanja zajedničke serije "ludo" se zaljubio u glumicu Sinem Kobal 2015. godine! Ljubavni žar koji se rodio među njima bio je toliko jak da je glumica čak prekinula vezu s fudbalerom s kojim je tada bila u vezi. Već naredne godine su ozvaničili vezu i uplovili u bračne vode. Ovaj prelepi par danas uživa u porodičnom životu sa dve ćerkice - Lalom (2020) i Lejlom (2022).

Nakon "Ezela", Kenan je igrao u više uspešnih projekata, od kojih su neki serije "Karadaji", "Alef" i brojni filmovi, a od 2019. vodi tursku verziju kviza "Želite li da postanete milioner?".

Problemi sa zakonom

Kenan je bio optužen u julu 2014. godine da da je obezbedio mesto za skladištenje i konzumiranje droge. Odnosno, narkotike sa kolegama je konzumirao u svom domu.

Optužen je bio zbog konzumiranja, posedovanja i trgovine droge, zajedno sa još 31 osobom. A u toj grupi je bilo još turskih glumačkih zvezda, među kojima je i Riza Kocaolgu.

Kenana su prisluškivali, a utvrđeno je da je drogu naručivao pod šiframa CD, mleko i bela rada. Glumac se branio i izjavio je da je u životu samo jednom probao drogu, tačnije marihuanu pre nekoliko godina. Tokom racije, izjavio je da je od dilera kupovao kajsije i kikiriki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs