TURSKI GLUMAC ZBOG KARLEUŠE UMALO IZGUBIO SVE: Srpkinje ga obožavaju, a on je "ODLEPIO" za Jelenom, čak i SVADBU ODLOŽIO

Celebrities
13:37h Autor:
TURSKI GLUMAC ZBOG KARLEUŠE UMALO IZGUBIO SVE: Srpkinje ga obožavaju, a on je "ODLEPIO" za Jelenom, čak i SVADBU ODLOŽIO
Ko je turski glumac koji je obožavao Jelenu Karleušu?, Foto: Printscreen Instagram/ karleusastar

Većina Srpkinja je bila doslovno očarana Miranom Aslanbejom, glavnim likom iz serije "Nemoguća ljubav", koja se kod nas prikazivala 2019. i 2020. godine. Naime, upravo tu ulogu je maestralno odigrao glumac Akin Akinozu, koji je od tog momenta postao planetarno poznat! Čuveni zavodnik je pokupio sve simpatije dama, a neretko se mogu čuti komentari da je uživo još lepši i neodoljiviji.

Štaviše, i srpski mediji pozabavili su se njim u jednom trenutku jer je navodno glumac bio oduševljen našom pevačicom Jelenom Karleušom.

Ljubavni život slavnog Turčina bio je glavna tema medija pre tri godine nakon što se nadaleko i naširoko pričalo da Akin ima velike probleme sa dugogodišnjim devojkom Sandrom, jer stalno gleda fotografije i snimke srpske Karleuše, koja slovi za jednu od najfatalnijih žena sa estrade. Tada se pisalo da mu je ona čak u nastupu besa poručila da više ne želi da ga vidi.

"Akin i Sandra trebalo je da se venčaju, ali izgleda da neće biti ništa od toga", rekao je izvor blizak paru svojevremeno i dodao: "Ma, on se ne "skida" s Jeleninog Instagrama".

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/ karleusastar

Od tada su prošle tri godine, a čini se da je glumčeva veza s dugogodišnjom devojkom i dalje veoma harmonična, čak i ako lajkuje fotografije jednoj od naših najlepših pevačica.

Akin Akinozu je rođen 23. septembra 1990. godine u Ankari u Turskoj i jedino je dete glumice Ozlem Akinozu i vlasnika restorana Tamera Akinozua. Njegov deda po majci, Sureia Arin, bio je jedan od prvih TV voditelja na TRT-u (Turska radio i televizija). Njegov pra-ujak Suha Arin poznat je kao „otac turskih dokumentarnih filmova“. Kako vuče korene iz jedne veoma uspešne i umetnički orjentisane porodica, ne iznenađuje činjenica što je uplovio u glumačke vode, iako je matematičar po struci.

Naime, Akin je pohađao srednju školu TED u Ankari, a zatim je studirao matematiku na Univerzitetu Kalifornije, Berkli, gde je živeo oko 6 godina pre nego što je odlučio da postane glumac i osvoji srca brojnih dama širom sveta.

Privatno je, kažu, veliki zavodnik i miljenik žena, ali u svoju izabranicu Sandru Pestemalcijanje zaljubljen je do ušiju već godianama. On ne voli da priča o sebi i smatra da to nije neophodno da bi postigao uspeh. A otkako je postao enormno popularan, trudi se da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

"Za mene je proučavanje matematike kao proučavanje univerzalnog jezika. Za fakultet sam izabrao 'Berkli', vrlo brzo se snašao i shvatio da mi to ide od ruke. Nakon studija sam izabrao glumačku profesiju, jer me zanimaju međuljudski odnosi, emocije koje upravljaju ljudima, ali i problemi među njima", rekao je svojevremeno Akin.

O njegovoj lepšo polovini se samo zna da je jermenskog porekla i da nije javna ličnost. Vrlo retke su prilike kada poznati glumac priča o Sandri, ali jednom prlikom je otkrio da li je baš ona njegova idealna polovina.

- Svi tražimo odgovor na to pitanje. Tako nešto sam osetio sa mojom sadašnjom partnerkom. Svaki dan joj pokazujem da je ona ta, nekad osmehom, nekad rečima, nekad pogledom - zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs