kao devojčica!

PAMTE JE KAO KUMU JELENE KARLEUŠE, A GODINAMA NE KOMUNICIRAJU: Srpska Hale Beri ima 42 godine i izgleda NESTVARNO DOBRO

Ivana Kukrić je ostvarila blistavu karijeru u svetu modelinga, mnogi je pamte i kao najbolju drugaricu Jelene Karleuše, a danas uživa sa porodicom i živi daleko od očiju javnosti.

Celebrities
11:32h Autor:
PAMTE JE KAO KUMU JELENE KARLEUŠE, A GODINAMA NE KOMUNICIRAJU: Srpska Hale Beri ima 42 godine i izgleda NESTVARNO DOBRO
Kako danas izgleda najbolja drugarica Jelene Karleuše?, Foto: Printscreen Instagram / ivanakukric

Ivanu Kukrić je bila jedna od naših najzaposlenijih manekenkih, koja je plenila neverovatnim izgledom na svim svetskim modnim pistama. Oko nje su se otimali dizajneri, a ona se vrlo brzo posvetila snimanju reklama, jer je znala da tu može najviše da zaradi. A našoj javnosti je posebno poznata i kao kuma Jelene Karleuše.

Ova dama sada ima 42 godine, a svi koji pogledaju najnovije slike sa letovanja sigurno to ne bi ni pomislili. Naime, trenutno uživa na Baliju sa porodicom, a fotografije koje objavljuje sa te luksuzne destinecija ostavljaju bez daha.

I dalje ima izvajano telo, a na licu joj se ne može videti nijedna bora. Čak, mogu se pročitati i komentari da je mnogo lepša bez trunke šminke.

Kako je započela uspešnu karijeru?

Još kao sedamnaestogodišnjakinja je uplovila u svet modelinga, na koji je gledala kao hobi, ni ne slutieći kakva će sva vrata uspeti da otvori. Sarađivala je sa najvećim imenima kao što su: Mariella Burani, Calzedonia, Triumph, Armani, Valentino, Sony Playstation, Sax Fitfh Avenue...

Milano joj je bila odskočna daska za sve ostale neverovatne uspehe, a potom se zaputila u Ameriku, gde je njega karijera još više procvetala. Njujork joj je omogućio da izgradi svoje ime u modelingu i u mogim drugim državama, te je dobijala angažmane o kojima mnoge manekenke sanjaju. U re­kla­mi za po­zna­tu ma­r­ku ma­ska­ra "po­za­j­mlji­va­la" je oči čuvenoj ho­li­vu­d­skoj glu­mi­ci Hale Be­ri, po kojoj je i dobila nadimak.

- Sećam se da sam sa nepunih 20 godina došla i rekla svom bukeru da me ne šalje više na kastinge za revije i magazine, jer ne želim da gubim vreme. On se iznenadio jer devojke obično žele obrnuto. Htela sam odmah da se usmerim na reklame i kataloge, jer sam znala da je tu zarada. I nisam pogrešila, a revije i magazini su došli kao prateći deo tog posla - rekla je Ivana jednom prilikom.

Smatra da je od Amerike iskoristila ono najbolje, te je i svoj papirološko status odavno tamo sredila.

- Na žalost, Srbija je ekonomski vrlo nestabilna, pa sam na vreme regulisala svoj papirološki status u Americi, da uvek mogu da imam i tu opciju“, rekla je u intervjuu 2013. godine.

Prijateljstvo sa Jelenom Karleušom

Često se nalazila u našim medijima, ali ne samo zbog poslovnih uspeha, već i zbog druženja sa Karleušom. Bile su toliko dobre drugarice da je Jelena nju izabrala za kumu na svom prvom venčanju sa Bojanom Karićem. Ona je i pevačicina i kr­šte­na i ve­n­ča­na ku­ma. Međutim, u poslednje vreme nismo imali priliku da ih vidimo negde zajedno.

Obe su isticale da su odrasle zajedno i da su bile nerazdvojne, ali su u međuvremeno odnosi zahladneli. O pravom razlogu prestanka druženja nijedna nije govorila, ali da više nisu u kontktu govori i činjenica da Ivana nije bi­la po­zva­na na Je­le­ni­no dru­go ve­n­ča­nje sa Du­škom To­ši­ćem. Njih dve se sada čak i ne prate na društvenim mrežama.

Buran ljubavni život

O njenog romanis sa Dragom Trišićem se neretko pisalo, kako je njen izabranik bio povezan sa srpskom mafijom. Drago je tragično izgubio život, tako što su ga ubili ispred svog doma u Žarkovu.

Potom je sreću pronašla pored crnogorskog biznismena Ivana Bajkovića za koga se udala i dobla ćerkicu, kojoj je u potpunosti posvećena.

- Imam pomoć, ali hvala bogu bake i deke su tu koji jedva čekaju da priskoče kad treba i preuzmu brigu o unuki. Mnogo je lakše kad majka male bebe ima partnera spremnog da pomogne sve što treba. Ja imam tu sreću i mnogo je lakše kad se obaveze raspodele. Takođe i noćno buđenje je bitno da bude na smenu - kaže Ivana.

I ističe da njenom suprugu ništa nije bilo teško da uradi.

- Najviše mi je značila njegova pomoć kad se Hana tek rodila, dok smo još bili u Americi. Nije mu bilo teško da ustaje noću, presvuče je i donese mi je na podoj. Ta pomoć je bila najdragocenija. Ona je sada već manje zahtevna i sve postaje lakše brinuti se o njoj, a nama dvoma je to uživanje“, rekla je neposredno pošto je rodila malu Hanu.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / ivanakukric

Otkako se povukla iz sveta mode, Ivana najviše uživa u putoivanjima, a sve oko nje odiše luksuzom. Ćerki posvećuje najviše vremena, a kada je posao u pitanju, sada samo bira projekte koji joj zaista privuku pažnju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs