GLUMAC SE NE ODVAJA OD 32 GODINE MLAĐE DEVOJKE: Cela Srbija je gledala samo u njih, dok muškarci uzdišu za njenim TELOM

Blanka Blanko uživa u vezi sa 32 godine starijim glumcem Džonom koji obožava našu zemlju.

Celebrities
Autor:
GLUMAC SE NE ODVAJA OD 32 GODINE MLAĐE DEVOJKE: Cela Srbija je gledala samo u njih, dok muškarci uzdišu za njenim TELOM
Blanka Blanko uživa u vezi sa 32 godine starijim glumcem, Foto: LAURENT VU/JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Ljubavna veza glumačkog para, Blanke Blanko (41) i Džona Sevidža (73) važi za jednu od najstabilnijih, a uprkos tome što je čak 3 decenije stariji od nje, glumac se oseća kao mladić, te je razlika u godinama gotovo neprimetna.

Glumački par se upoznao na snimanju, a činjenica da su kolege donela im je mnogo benefita, a pre svega razumevanje za prirodu posla.

"Veoma dobro razumemo prirodu posla, užurbanost na snimanju i naporan raspored. Neko ko nije u ovoj priči teško da bi to mogao da shvati na pravi način. Velika smo emotivna podrška jedno drugome", otkrio je Džon za magazin "Glorija" jednom prilikom.

Radeći na filmski projektima kao što su "Povratak" i "Bićemo prvaci sveta", glumac je imao priliku da boravi u Srbiji koja mu se veoma dopala.

Blanka Blanko i Džon Sevidž
Blanka Blanko i Džon Sevidžfoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

"Volim vašu hranu. Vi ste zemlja hrane i kada smo imali pauze u snimanju ekipa me je svugde vodila i samo smo jeli - sveže meso, povrće, salate, supe, ma fenomenalno!", rekao je glumac pre nekoliko godina za Alo pa dodao: "Žene su prelepe, ima mnogo lepih žena ovde".

Blanka Blanko i Džon Sevidž
Blanka Blanko i Džon Sevidžfoto: RC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos velikoj ljubavi i slaganju, ljubavna veza glumačkog para često je nailazila na negativne komentara zbog velike razlike u godinama, a pre izvesnog vremena počele su da kruže glasine da ga glumica vara nakon što su isplivale fotografije sa misterioznim muškarcem.

Blanka Blanko
Blanka Blankofoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, par se nakon toga ruku pod ruku pojavio u javnosti i demantovao sve glasine.

Blanka Blanko
Blanka Blankofoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blanka trenutno uživa u čarima mora i sunca, boraveći na Karibima. Tom prilikom pokazala je svoje zanosno telo i obline. Čini se da je glumac pravi srećnik, budući da pored sebe ima zanosnu brinetu na kojoj mu mnogi muškarci zavide.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs