"ZLO MI JE OD MUŽA, A SIGURNO I NJEMU OD MENE": Pevačica 60 godina krije supruga kao ZMIJA NOGE, postoji ozbiljan RAZLOG

Slavna pevačica Doli Parton već 56 godina krije muža, koji kako kaže ne voli da se pojavljuje u javnosti iz posebnih razloga.

Celebrities
Autor:
"ZLO MI JE OD MUŽA, A SIGURNO I NJEMU OD MENE": Pevačica 60 godina krije supruga kao ZMIJA NOGE, postoji ozbiljan RAZLOG
Slavna pevačica 56 godina krije muža, Foto: Profimedia

Pevačica Doli Parton već 57 godina uživa u braku sa Karlom Tomasom Dinom, koji vešto izbegava javnost. Doli i Karl su, kada se sabere i vreme pre venčanja, zajendo 60 godina i on je tokom tog perioda uspešno izbegavao pažnju javnosti pa se mnogi šale da ne postoji, a retko ko zna kako izgleda.

Međutim, pevačica se neretko i šali na taj račun, govoreći da su se jedno drugom smučili nakon toliko godina zajedničkom života.

Doli Parton
Doli Partonfoto: Instagram / dollyparton

"Moj muž i ja smo zajedno 57 godina i venčani smo 54 i meni je zlo od njega, a sigurna sam i da je njemu od mene", našalila se Parton pre tri godine.

Mnogi su se pitali zbog čega se pevačicin suprug ne pojavljuje sa njom, a ona je konačno progovorila o tome i iskreno priznala da Karl nije taj tip, te da ne voli toliko da se druži.

"On je samotnjak i ne voli se baš družiti ni sa kim osim sa mnom, ali kad sam kod kuće, jer nije tip za izlaske i socijalizaciju", rekla je pevačica za Entertainment Tonight i dodala: "Voli živeti na farmi i godinama vodi brigu o našem imanju".

Njihova ljubav opstala je i nakon 60 godina,a ona je otkrila i kakav je njihov odnos, te kako se slažu.

"Odlično funkcionišemo zajedno. Puno se volimo i cenimo, i mislim da je to ključno. Oboje imamo otkačeni smisao za humor, pa se i odlično zabavljamo", ispričala je pevačica.

Doli i Karl nemaju decu, a ona je jednom rekla kako su razmišljali o roditeljstvu. "Kada smo se tek venčali, razgovarali smo o tome kako bi izgledala, da li bi bila visoka poput njega ili niska kao što sam ja? Da smo dobili devojčicu, imala bi ime Karla", ispričala je.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ali s vremenom su shvatili da im nije suđeno. "Drago nam je na neki način. Mislim da bih bila odlična majka. Verovatno bih se svega odrekla zbog dece jer bih osećala krivicu ako bih ostavljala kod kuće i odlazila na turneje. Sve bi se promenilo. Verovatno nikad ne bih bila zvezda pa je možda i dobro ispalo", rekla je Doli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs