nova ljubav staru briše

ZBOG BIVŠEG JE ZAVRŠILA U LUDNICI I NA LEKOVIMA: Pričalo se da se nikad neće oporaviti, a ON joj je VRATIO OSMEH NA LICE

Pevačica Selena Gomez uslikana je mladim muzičarem za kojeg se veruje da joj je novi dečko od kojeg se ne odvaja.

Celebrities
19:27h Autor:
ZBOG BIVŠEG JE ZAVRŠILA U LUDNICI I NA LEKOVIMA: Pričalo se da se nikad neće oporaviti, a ON joj je VRATIO OSMEH NA LICE
Selena Gomez, Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mlada pevačicfa Selena Gomez našla se u žiži interesovanja nakon što je objavljena vest da navodno ima novog dečka, a reč je o muzičaru Endruu Tagartu.

Prema pisanju Us Weeklyja, Selena svoju privatnost, odnosno ljubavnu romansu želi zadržati daleko od očiju javnosti. Međutim, prema navodima izvora, pevačica se ne odjvaja od 33 - godišnjeg muzičara, dok redovno izlaze u klubove. Inače, Endru je nedavno raskinuo sa Eve Džobs, ćerkom Stiva Džobsa.

Slike koje kruže društvenim mrežama idu u prilog spekulacijama da su Selena i Endru u ljubavnoj romansi, a nedavno su uslikani i u jednoj kuglani sa prijateljima.

Što se tiče Seleninog ljubavnog života, bio je prepun turbulencija. Veza sa Džastinom Biberom je obećavala, mnogi su milsili da će se par venčati, međutim sve je krenulo nizbrdo.

Selena Gomez i Džastin Biber
Selena Gomez i Džastin Biberfoto: Profimedia

Ljubavni odnos sa Biberom bio je toliko toksičan, te se Selena duže vreme nakon veze borila sa depresijom i raznim bolestima koje su je snašle kao posledica stresa. Takođe, jedno vreme je bila na psihijatriji, a njen oporavak trajao je godinama.

1 / 9 Foto: Profimedia

"Imala sam mnogo problema sa depresijom i anksioznošcu i ne krijem to. Međutim, mislim da nikada neću uspeti u potpunosti da prevaziđem ta stanja. Neće doći dan kada ću pomisliti "Hej, evo me u lepoj haljini, pobedila sam". Mislim da ću čitavog života voditi tu bitku, ali to mi ne smeta, jer znam da ću uvek sebi biti na prvom mestu", priznala je Selena jednom prilikom.

Selena Gomez
Selena Gomezfoto: HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia

Uprkos tome što je pevačica otkrila da se potpuno oporavila, dosta se spekulisalo da se još uvek nije vratila na pravi put. Međutim, sudeći prema fotografijama na kojima uživa sa navodnim dečkom, čini se da je srećnija nego ikad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs