nesvakidašnja lepota

ĆERKA LJILJANE DRAGUTINOVIĆ I MILORADA VUČELIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Udata je za crnogorskog reditelja i ponosna je majka!

Naslednica naše proslavljene umetnice

Celebrities
Autor:
ĆERKA LJILJANE DRAGUTINOVIĆ I MILORADA VUČELIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Udata je za crnogorskog reditelja i ponosna je majka!
Foto: Kurir/Vladimir Šporčić

Srpska glumica Ljiljana Dragutinović (69) proslavila se ulogom Natalije Šćekić u seriji "Srećni ljudi", a u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri ostvarila je veliki trag.

Ljiljana je u privatnom životu majka sina Branislava Vučelića i ćerke Ane Vučelić koje ima sa političarom i novinarom Miloradom Vučelićem (72).

Naslednica naše proslavljene glumice je pozorišna rediteljka, a u braku je sa crnogorskim rediteljem Veljkom Mićunovićem sa kojim ima sina.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Ana je očigledno lepotu nasledila od majke. Fotografiju sa Anom na Instagramu je podelila voditeljka Marija Kilibarda, koja uživa u jednogodišnjoj ljubavi sa rediteljkinim bratom Branislavom Vučelićem.

Marija Kilibarda i Ana Vučelić
foto: PritnscreenInstagram/Kilimara

Sa fotografije isijava dobro raspoloženje i osmeh, a očigledno je da se super slažu.

Ljiljana Dragutinović je jednom prilikom govorila o ćerkinom izboru da krene majčinim stopama.

"Kada sam starijeg unuka šetala Knezom, bila je izložba u SANU Edgara Degaa... Napisala sam poruku njegovom ocu da smo na izložbi. A on kaže: "Nemoj, molim te! Ima nas toliko umetnika u porodici". Moja Ana je završila fakultet od kojeg se moglo lepo zarađivati, ali ona je htela pozorište. Kada je krenula sa drugaricama da ide u pozorište bilo je ide da gleda, ali kada je krenula sama, znala sam da nema spasa", rekla je Ljiljana.

A na pitanje da li joj smeta što su zbog njene popularnosti i deca medijski eksponirana, rekla je:

"Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom.“ Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs