NEVEROVATNO!

IZNENADIĆA VAS NAJNOVIJE SLIKE NAŠE OMILJENE GLUMICE: Posle 17 godina braka sa plastičnim hirurgom izgleda ovako u 57-oj

Suprug Vesne Trivalić je plastični hirurg Nenad Pandurović koji godinama gradi uspešnu karijeru u Dubajiu.

Celebrities
09:09h Autor:
IZNENADIĆA VAS NAJNOVIJE SLIKE NAŠE OMILJENE GLUMICE: Posle 17 godina braka sa plastičnim hirurgom izgleda ovako u 57-oj
Ko je suprug Vesne Trivalić?, Foto: ATA Images

Vesna Trivalić je osvojila srca publike legendarom Cakanom u seriji "Otvorena vrata", kao i Bisenijom iz "Porodičnog blaga", ali i brojnim drugim zanimljivim ulogama. Na vrhuncu karijere odlučila da je da na prvo mesto stavi ljubav, te se zbog partnera preselila u Dubaji pre skoro dve decenije.

Vesna Trivalić
foto: Kurir / Dado Đilas

Iako je neko vreme nije bilo, vratila se glumi na velika vrata i nastavila da nas oduševljava svojim raskošnim talentom i neverovatnim transformacijama.

Sa druge strane, sve ove godine se trudi da svoij privatni život drži u strogoj tajnosti, te malo ko zna za koga je omiljena jugoslovenska glumica udata. Gotovo nikada se sa partnerom nije pojavila na cvenom tepihu ili nekom prestoničkom događaju, te vrlo retko gostuje i u emisijama, a na pitanje i porodici ne odgovara.

Naime, sudbonosno da izgovorila je 2006. godine plastičnom hururgu Nenadu Panduroviću i sa njim je dobila sina Nikolu. Kako je njen muž, kada su se upoznali, počeo da gradi karijeru u Dubaiju, glumica je pristala da se preseli, te uživaju u porodičnoj idili u toplijim krajevima. Nenand je izuzetni posvećen Vesni i sinu, kao i svojoj porfesiji, te je sa godinama iskustva postao pravi stručnjak.

− Važno mi je da su mi uvek tu muž i dete, da vodim računa o njima, da ih volim, a vole i oni mene - bila je jedna od retkih Vesninih izjava o najbližima.

Međutim, ova dama sa 57 godina izgleda i dalje fenomenalno. Na njenom licu ne možemo da vidimo puno bora, a vitku liniju je oduvek imala. Nikada nije javno govorila da li je radila neke estetske korekcije, ali definitivno o njoj Nenad brine na fenomenalan način.

Inače, glumičin sin Nikola je izuztno uspešan mladi gospodin. Posle završene škole u Dubaiju upisao je englesku književnost na univerzitetu u škotskom gradu Edinburgu. Interesuju ga politika i ekonomija, a pored srpskog i engleskog tečno govori francuski.

- Zovem se Nikola i studiram englesku književnost, politiku i ekonomiju na koledžu u Dubaiju. Počeo sam da debatujem kada sam imao 11 godina, i od tada stalno pronalazim nove načine da izazovem sebe na takmičarskom nivou. Uživao sam u uspehu osvajanjem raznih nagrada za najboljeg delegata (MUN) i najboljeg govornika. Debata je na mnogo načina veoma human sport, nauka i umetnost - rekao je između ostalog Nikola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs