neverovatni privlačna

NAJLEPŠA SRPSKA KUVARICA POKORILA AMERIKU ATRAKTIVNIM IZGLEDOM: Od nje zastaje dah svim momcima, proslavile je PALAČINKE

Životna priča najlepše srpske kuvarice u Čikaguje popur scenarija za film, a Kristina Milivojčević zaista živi svoj san!

Lifestyle
13:47h Autor:
NAJLEPŠA SRPSKA KUVARICA POKORILA AMERIKU ATRAKTIVNIM IZGLEDOM: Od nje zastaje dah svim momcima, proslavile je PALAČINKE
Životna priča najlepše srpske kuvarice u Čikagu, Foto: Printscreen Instagram / chefk1ki

Kristina Milivojčević odmalena je volela da kuva i imala je svesku u kojoj je beležila recepte. Iako je postala ekonomista, ova lepotica iz Ljiga je odlučila da da ipak sledi svoje velike snove i zbog toga je otišla je u Čikako.

Kao klinka je sate provodila gledajući sve emisije o hrani, neretko je i starije pitala za mnoge savete, te je prema kuvanju razvijala sve veću strast.

- Od malih nogu sam želela da budem drugačija, po pitanju svega. U osnovnoj školi sam otkrila da volim i da imam talenat za kuvanje. Završila sam gimnaziju, pa sam studirala ekonomiju, što se nikako ne poklapa sa kuhinjom ali moja ljubav prema kuhinji je nešto što je dar od Boga jer je bila mnogo jača od svega.

Ljubav prema kulinarstvu je ipak pobedila.

Imala sam svesku u kojoj sam pisala recepte, pratila sam radove mnogih kuvara i gledala edukativne klipove vezane za hranu. Neretko sam i pitala starije od sebe sve što nisam znala, ili me je zanimalo u tom trenutku. Ljubav prema hrani se rodila sama po sebi i sada je postala moja strast, a sve što vam je strast u životu - radite s najvećom ljubavlju - poručuje je hrabra devojka.

U Americi je već skoro osam godina i postala je jedna od najtraženijih kuvarica koja pleni svojim izgledom. Nastavila je da se usavršava, te je upisala bila i Kendal koledž. A karijeru je započela čikaškom restoranu „Moskva“, gde su njene Kiki palačinke (Kiki sweet crepe) postale jedan od omiljenih specijaliteta kuće.

- Napravljena je sasvim slučajno i napravila je veliki boom kako za mene tako i za restoran u kom sam radila - kaže Kristina.

Njenu lepotu je nemoguće ne primetiti, te je priznala da neretko dobija komplimente na račun fizičkog izgleda, za koji smatra da je manje važan u odnosu na ono šta nosimo u sebi.

- Svako voli da vidi lepo lice, drago mi je da me tako doživljavaju. Lepim ljudima su verovatno sva vrata otvorena, ali lepota je mač sa dve oštrice. Lepotu oblikuje dobrota, humanost, ljubav, intelekt stil, dobra energija, samo fizička lepota nije dovoljna jednoj ženi - istakla je jednom prilikom.

Trenutno joj je velika želja da osnuje svoju porodicu i ne krije da joj mnogo nedostaje Srbija.

- Ono o čemu sada razmišljam su deca, porodica, nešto što je za mene jako bitno. Ako bih morala da biram između dece i porodice i karijere, bez razmišljanja bih izabrala porodicu i decu. Mislim da je to nešto čemu svako treba da teži, ali na žalost, mladi danas previše vremena posvećuju društvenim mrežama, pratiocima, kućnim ljubimcima, izlascima, porocima, nadajmo se najboljem - zaključuje naša, a svetska, prelepa kuvarica Kristina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs