KRISTINA JE NAJLEPŠA SRPSKA KUVARICA U ČIKAGU: San je zacrtala u osnovnoj, a u zvezde ju je vinuo recept za palačinke

Ona je najlepša srpska kuvarica u Čikagu koja je stekla neverovatan uspeh, dok sada najviše mašta o tome da zasnuje porodicu i decu

Zanimljivosti
Autor:
KRISTINA JE NAJLEPŠA SRPSKA KUVARICA U ČIKAGU: San je zacrtala u osnovnoj, a u zvezde ju je vinuo recept za palačinke
Kristina Milivojčević, Foto: Pritnscreen/Instagram/chefk1ki

Već smo pisali o najbogatijoj devojci iz Bosne koja živi u Americi, a danas vam pričamo o uspešnoj mladoj Srpkinji koja živi u Čikagu i radi kao kuvarica.

Kristina Milivojčević je najlepša srpska kuvarica u Čikagu. Iako je u Ljigu završila ekonomiju, u americi je uspela da ostvari svoj san - da se profesionalno bavi kuvanjem i da po tome postane poznata.

„Završila sam gimnaziju, pa sam studirala ekonomiju, što se nikako ne poklapa sa kuhinjom ali moja ljubav prema kuhinji je nešto što je dar od Boga jer je bila mnogo jača od svega. Od osnovne škole sam imala svesku u koju sam pisala recepte, gledala sam edukativne klipove vezane za hranu. Nije se desilo da prođe dan, a da nisam bila inspirisana nekom novom idejom ili da ne odgledam neki novi recept“, otkrila je ona svojevremeno za portal svet-australia.

Svoju kulinarsku karijeru je započela u čikaškom restoranu „Moskva“, gde su njene Kiki palačinke (Kiki sweet crepe) postale jedan od omiljenih specijaliteta, piše Zadovoljna.

Pored komplimenata koje dobija za kuvanje, Kristina takođe dobija komplimente vezane za lepotu, koju je nemoguće ne primetiti.

„Svako voli da vidi lepo lice, drago mi je da me tako doživljavaju. Lepim ljudima su verovatno sva vrata otvorena ali lepota je mač sa dve oštrice. Lepotu oblikuje dobrota, humanost, ljubav, intelekt stil, dobra energija, samo fizička lepota nije dovoljna jednoj ženi“, navela je ona jednom prilikom.

Iako je strastvena po pitanju svoje karijere, ona joj ipak nije na prvom mestu.

„Ono o čemu sada razmišljam su deca, porodica, nešto što je za mene jako bitno. Ako bih morala da biram između dece i porodice i karijere, bez razmišljanja bih izabrala porodicu i decu. Mislim da je to nešto čemu svako treba da teži, ali na žalost, mladi danas previše vremena posvećuju društvenim mrežama, pratiocima, kućnim ljubimcima, izlascima, porocima, nadajmo se najboljem“, zaključuje Kristina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs