Nova frizura

ZOVU JE NAJLEPŠOM MLADOM SRPKINJOM: Isidori zavide na prirodnoj lepoti, a zbog ove promene još je lepša! (FOTO)

Mlada glumica nije odolela trendu koji se vraća svakog proleća

Star look
Autor:
ZOVU JE NAJLEPŠOM MLADOM SRPKINJOM: Isidori zavide na prirodnoj lepoti, a zbog ove promene još je lepša! (FOTO)
Foto: ATA Images / Milan Maričić

Glumica Isidora Simijonović (24) obeležila je proteklih godina nekoliko najzapaženijih filmskih i TV projekata: karijeru je započela u kontroverznom "Klipu", a potom smo je gledali u filmovima "Ubice mog oca", "Komšije", "Jutro će promeniti sve", "Močvara", "Porodica"... Pored talenta, ona nas je oduševila prirodnom lepotom kakva se retko viđa, a glumica se nedavno opredelila za prilično drastičnu promenu u izgledu, piše Glossy.

Naime, Isidora nije odolela trendu koji se vraća svakog proleća, pa je prepoznatljivu dugu kosu skratila na dužinu kratkog boba!

Šira javnost tako ju je prvi put videla juče, na konferenciji za medije povodom premijere predstave "Cement – Beograd" Sebastijana Horvata, koju će publika imati priliku da gleda u Beogradskom dramskom pozorištu od 12. aprila.

Isidora je izgledala očaravajuće s blago talasastom paž frizurom, odevena u svetlobraon blejzer i belu bluzu, a sve vreme je na licu imala i prepoznatljiv osmeh.

Isidora Simijonović
foto: ATA Images / Milan Maričić

Ova promena je odlično osveženje, ali Isidora je i ranije na svom profilu na Instagramu podelila nekoliko fotografija kojima je pokazala svoj novi izgled, a njeni pratioci oduševljeni su njenom novom frizurom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs