ŠTA JE URADILA OD SEBE!?

ŠTA JE OVA ŽENA URADILA OD SEBE: Ovako je Donatela Versaće izgledala pre plastičnih operacija!(FOTO/VIDEO)

Poznata dizajnerka ne prestaje da šokira javnost svojim "plastičnim" izgledom.

Star look
17:06h Autor:
Foto: Profimedia

Sestra slavnog kreatora Đanija Veraćea - Donatela Versaće, od kako se pojavila na javnoj sceni izazivala je veliku pažnju javnosti. Kako zbog posla kojim se bavi, brojnih poroka i skandala tako i zbog svog izgleda.

Kako bi što duže zadržala mladost, bezbroj puta je otišla pod nož, pa više nije ni nalik devojci kakva je nekad bila. A koliko je samo bila drugačija, prirodna i lepa, svedoče i fotografije iz perioda pre nego što je postala "zavisnik" od estetskih korekcija.

Po mišljenju mnogih, svakako najgora intervencija koju je uradila je korekcija usana, za koju smatraju da joj je promenila lični opis.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Složićete se svi da Donatela ne bira sredstva u pokušaju da zadrži svoj mladoliki izgled, ali očito u tome ne uspeva, pa mnogi misle da čak i "ružno" stari i da se "unakazila" preteranim korekcijama, umesto da se prepusti prirodnom procesu.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Njena pojava svakako nikog više ne ostavlja ravnodušnim, pa impozantne kreacije ove velike umetnice padaju u senku kada se ona pojavi. Većina se slaže da je prešla granicu dobrog ukusa, i da sada izgleda kao karikatura.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...