ZAVISNICI OD NOŽA

ZVEZDE KOJE SU PATOLOŠKI VOLELE NOŽEVE: Kako ostati živ i izobličen posle 100 (i više) plastičnih operacija!? (FOTO)

Mnoge poznate dame, ali i muškarci, izdvojili su basnoslovne cifre za plastične operacije, uz pomoć kojih su želeli da se reše neželjenog izgleda – malih grudi, bora, tankih usana, spuštenih kapaka, i tako dalje.

Star look
Autor:
Foto: Printscreen Youtube / The Mute Ant

Međutim, neki od njih su se odmah nakon određenog estetskog zahvata pokajali, dok su pojedini umalo izgubili i živu glavu zbog tog poteza.

 

Naime, većina njih pre i posle operacija ne liči na sebe, a nekoliko slavnih ličnosti postale su sinonim za “neuspešne plastične operacije”.

 

Izobličila se od botoksa

 

Modna kreatorka Donatela Versaće pravi je primer kako se estetskim korekcijama može promeniti lični opis, ali po mišljenju mnogih – na gore.

Ona je priznala da je godinama unazad zavisna od plastičnih operacija, a već početkom 2000-tih postala je simbol “loše estetske hirugije” zbog preterane upotrebe botoksa, hijalurona i izobličenih usana.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Osim što je promenila lični opis, brojne plastične operacije i prekomerna upotreba botoksa ugrozile su kreatorkino zdravlje, ali je to ne sprečava da nastavi sa korekcijama na svom licu i telu.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Pokojni pevač Majkl Džekson je jedan od onih koji je mogao Donateli da parira po broju plastičnih operacija.

 

Naime, za njega se veruje da je imao oko 100 operacija, čak je 30 godina pokušavao da na ovaj način dostigne svoj ideal lepote.

Majkl Džekson
foto: Profimedia

Kralj popa želeo je da ima savršen nos koji bi se razlikovao od drugih, a nakon bezbroj posledica loših operacija, njegov nos ostao je potpuno izdeformisan.

Majkl Džekson
foto: Profimedia

Prošla kroz pakao zbog operacije grudi

 

Pevačica Šer javno se pokajala zbog estetskog zahvata, a jednom prilikom je otkrila da je prošla kroz pakao tokom operacija grudi.

 

– Od svih zahvata kajem se zbog grudi. Moje operacije su bile noćna mora. Grudi su mi u potpunosti kasapljene, a ništa nije postignuto.

 

Štaviše, izgledaju gore nego što su bile pre – istakla je Šer.

 

Pored grudi, pevačica je uradila i veliki broj hirurških intervencija i na svom licu.

Šer, Pevačica Šer
foto: Profimedia

Otkazala koncerte zbog liposukcije

 

Pevačica Kardi Bi suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog plastičnih operacija, nakon čega je odlučila da više nikada ne ode pod nož.

 

– Mrzim da otkazujem koncerte, jer volim novac. Zavisna sam od para. Imala sam korekciju grudi i liposukciju nakon rođenja ćerke.

Kardi B
foto: Profimedia

Otkazujem nastupe koji bi mi doneli milione dolara, ali zdravlje je zdravlje – rekla je jednom prilikom Kardi Bi, prenosi Telegraf.

Kardi B
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs