ŠOK!

OVOME SE DIVITE, A SVE JE LAŽ I PREVARA! Pravo lice naših zvezda, bez filtera, filera i pre estetskih korekcija!(FOTO)

Društvene mreše plasiraju trend "savršenog" izgleda, koji mnogim ženama stvara frustracije. Ali, nije sve onako kako Intagram "kaže". A, tek nije majka priroda!

Star look
11:21h Autor:
Foto: Printscreen/Instagram/VIPpravolice

Estetske korekcije, fileri, botok, fotošop - sve je to postao deo naše svakodnevice u protekloj deceniji. To je pogotovo postao trend kod javnih ličnosti, koje neretko ili preteraju sa estetskim korekcijama ili svoje slike na društvenim mrežama do temere "peglaju" da su gotovo neprepoznatljive.

Tom trendu su podlegle gotovo sve dame sa estrade, od rijaliti zvezda, preko pevačica(i pevača!) i glumaca, do voditeljki.

Ali, to što se nama plasira kao šavršenstvo i zbog čega mlade edevojke i devojčice grcaju u nezadovoljstvu jer "nisu lepe kao svoji idoli", zapravo je jedna groteskna laž i prevara. Jer, one ili ne izgledaju tako u prirodi ili imaju jako dubok džep, pa su svoje nesavršenosti korigovale do te mere da više ništa na njima nije onako kako im je priroda dala.

I u svemu tome ne bi bilo ništa sporno, jer svako bi trebalo i ima pravo da koriguje ono što mu smeta, da se no nama "ne prodaje" kao standard kome, ako niste dorasli, vi ste NIKO!

Jer, ako nemate jagodice kao "krofne", prćast nos ne deblji od linije, usne kao da ste Afroamerikanka, izdefinisanu liniju vilice, obrve koje neprirodno gravitiraju ka slepočnicama i ten kao porcelan - ne uklapate se u standard lepote koji je imperativ današnjeg vremena.

Redak primer prirodne lepote- glumica Dubravka Mijatović

Međutim, slike koje su dostupne na Internetu jasno govore o tome kakva je realnost i koliko sve ono što gledamo svakoga dana na društvenim mežama svakog dana - nije realna slika!

Uverite se i sami!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...