SJAJNE!

DŽEJN SEJMUR I ŽAKLIN SMIT OBJAVILE ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU: Blistaju u osmoj deceniji! (FOTO)

Džejn Sejmur i Žaklin Smit na Instagramu se objavile zajedničku fotografiju i probudile nostalgiju kod mnogih obožavatelja koji se dobro sećaju njihovih uloga s početaka karijere.

Star look
Autor:
DŽEJN SEJMUR I ŽAKLIN SMIT OBJAVILE ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU: Blistaju u osmoj deceniji! (FOTO)
Žaklin Smit i Džejn Sejmur, Foto: Instagram / realjaclynsmith

Holivudske glumice Džejn Sejmur i Žaklin Smit poznaju se već decenijama, a prijateljice su postale još kao jako mlade glumice kada su se tek pojavile na holivudskoj sceni.

A nakon što se neko vreme nisu videle, 70-godišnja Džejn i 75-godišnja Žaklin ponovo su se našle ovih dana kako bi se zajedno prisetile nekih lepih uspomena. Džejn je njihovu zajedničku fotografju objavila na Instagramu, a njeni su pratioci zaključili da obe izgledaju senzacionalno za svoje godine.

"Upravo sam se ponovo videla s Žaklin Smit nakon svih ovih godina! Ona je zapravo jedna od prvih glumica koje sam upoznala na početku karijere. Puno toga smo od tada zajedno prošle i divno je deliti mnogo toga s njom, prisećati se svih naših putovanja. I evo nas, omotane u šalove ljubavi, a ona je moja inspiracija", napisala je Džejn u opisu fotografija.

"Dve bezvremenske lepotice", "Sijate", "Prekrasne ste", "Predivne ste spolja i iznutra. Jako je lepo što ste se srele nakon toliko vremena", "Drago mi je da vas opet zajedno vidim", "Prelepo izgledate i prava ste inspiracija", "Moje najdraže glumice", samo su neki od komentara njihovih obožavatelja.

Žaklimn je gledaocima najpoznatija po ulozi Keli Garet u seriji "Čarlijevi anđeli" koja je bila emitovana od 1976. do 1981. godine, dok je Džejn u to vreme bila zvezda filmova o Džejmsu Bondu.

Džejn je jedna od onih kojima se mnogi dive mladalačkom izgledu i koja tvrdi da nikada nije bila na estetskoj operaciji podmlađivanja, iako nema ništa protiv ljudi koji žele da sakriju znakove starenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs