Prezgodna

Džejn Sejmur (67) iskreno o svom vitkom telu: Ovo je jedina istina zašto izgledam ovako dobro! (FOTO)

Ona ima bore, rađala je 4 puta, na njenom licu se još uvek vide i sreća i tuga, ali telo joj ne pokazuje znake starenja

Star look
Autor:
Džejn Sejmur (67) iskreno o svom vitkom telu: Ovo je jedina istina zašto izgledam ovako dobro! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čelična volja je potrebna da bi u šezdesetim ili čak sedamdesetim godinama bile vitalne i mladolike. Naglo starenje žene osećaju već na pragu pedesete a do šezdesetih već ih na ulici svi doživljavaju kao bake.

I taman kada se pomirite sa činjenicom da vreme uzima svoj danak, pojavi se žena koja prkosi vremenu, starenju i stereotipima.

E ta žena se zove Džejn Sejmur. U februaru ova popularna glumica puni 67 godina, ali njeno telo to ne odaje.

Džejn ima bore, rađala je četiri puta, njeno lice izražava i sreću i radost i uspešno odoleva trendu plastične operacije, ali najnovija slika na Instagramu pokazuje da Džejn nije odustala od borbe za vitalnost.

Ona jede, a ne deblja se, zarađuje bogatstvo, ali ostaje čvrsto na zemlji: Ni jedan muškarac ne može da osvoji ovu ženu! (FOTO)

U plavom, jednodelnom kupaćem kostimu njeno telo izgleda fenomenalno: bez vena, celulita i modrica. Noge zategnute i vitke.

Džejn je sa 5 godina počela da trenira balet, da bi do šesnaeste godine morala da odustane jer je imala ozbiljne povrede oba kolena. To je bio momenat kada je odlučila da ples zameni glumom.

Međutim, ova popularna glumica nikad nije odustala od sporta. I dan danas aktivno se bavi fitnesom,radi čučnjeve, istezanje, igra tenis i uživa u svakodnevnom plivanju.

Ima 40 godina, 10-oro dece i savršen izgled: Svaki dan stiže da čita i vežba, a ovo je njena jutarnja rutina! (VIDEO)

Njen stomak je zategnut kao kod tinejdžerke, kosa joj je sjajna kao griva. Tuga zbog četiri propala braka uopšte se ne vidi na njenom licu.

Džejn se ne prepušta negativnom, umesto toga ona kraj sebe ima novog frajera, britanskog filmskog producenta Davida Grina (67). Njena deca se hvale kako im Džejn pomaže oko dece, njenih unučića, izdaje novu knjigu, pokreće sopstveni TV šou, svoju kremu za negu lica i td...

Tokom svih ovih godina opire se fejs liftingu, jer smatra da ni jedan do sada nije urađen tako da lice izgleda prirodno. Botoks je pokušala jednom i pokajala se jer nije mogla da pomeri lice onako kako je htela.

"Ponosna sam na svoje bore. One daju karakter mom licu. U poslu kojim se ja bavim moraša da budeš u stanju da pomeraš lice, a sa botoksom to ne možeš!"

Ima 44 godine, majka je troje dece, a izgleda top: Ovo je njen ritual zaslužan za mladolik izgled! (FOTO)

Međutim, priznaje da je ugradila implante u grudi 2005 godine, jer su joj njene prirodne grudi izgubile oblik nakon dojenja dece.

Za holivudske standarde, ugradila je neverovatno male implante. "Moj doktor je morao da ih poruči da se naprave specijalno za mene."

Što se starenja tiče, Džejn je prošle godine izjavila:

"Najbolji način da se prestane sa starenjem je da prestanete da pušite, pijete alkohol i drogirate se. Ja sam glumica i moram biti autentična. Nisam protiv botoksa ili plastičnih operacija, ali mislim da je razlog zašto i dalje radim u 67oj godini taj što još uvek ličim na sebe.

Pripadam onoj grupi žena koje polako stare. Koža je ključ svega. Bitno je da imate dobru, negovanu kožu. Ja sam pomalo i slikarka pa docrtam ono što treba da se popravi."

Za nju su godine stale: Mladolik izgled žene u ovom horoskopskom znaku fascinira sve!

Mnogo vežbanja i nimalo brze hrane

Džejn uživa u jogi i pilatesu, a zagovornik je zdrave hrane. Tajna njene dobre linije je u granicama koje sebi postavlja. Njen slatki porok je pita od limuna.

"Uzmem jedan zalogaj pite i moj mozak odmah šalje signal telu da je to dovoljno. Kada znam da nisam na dijeti, ali i da ne jedem nezdravu hranu je dovoljno da me natera da se hranim zdravo. To je isto kao kada uzmeš i popiješ čašu šampanjca umesto flaše."

U jednom intervjuu iz 2013. godine, Džejn je navela:

"Isprobala sam sve dijete ali ni jedna mi nije uspela. Onaj momenat kada sebi kažem da od sada ne smem da jedem ovo ili ono, ja znam da neću uspeti. Danas, ako jedem testeninu, uzmem pola porcije, nikad celu. To je ono što kod mene uspeva."

Zagazila je u šestu deceniju i ima 137.000 pratilaca: Izgled ove žene oboriće vas s nogu! (FOTO)

Ukoliko i vi želite da izgledate dobro kao Džejn u sedmoj deceniji, već danas prestanite da se hranite nezdravo i krenite u šetnju ili neki drugi vid rekreacije. Ne postoji magični štapić koji će vam pomoći da smršate - samo trud i rad i dobra šminka!

(Stil.kurir.rs)

Sećate se žene koja ne stari? Anet (74) ima biljku besmrtnosti, kune se u njenu lekovitu moć!(VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs