ZAŠTO SVIMA SMETA TELO OVE ŽENE: Ima 56 godina i tvrdi da je ZGODNIJA nego ikad "Čim sam se rešila s***a procvetala sam"

Urlika Džonson je britanska novinarka i javna ličnost koja je mnogima trn u oku upravo zbog svog stava o starenju

Celebrities
Autor:
ZAŠTO SVIMA SMETA TELO OVE ŽENE: Ima 56 godina i tvrdi da je ZGODNIJA nego ikad "Čim sam se rešila s***a procvetala sam"
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Urlika Džonson tvrdi da se u 56. godini oseća seksepilnije nego ikad, ali ne zbog toga što je uradila nešto sa svojim telom, ili što je kupila sebi novu odeću, već zato što se rešila "s***a u svom životu"!

"Možda zvuči previše lako, ali to je istina. Seksepilnost ne dolazi od toga kako izgledaš, ne dolazi od novog veša, teške šminke ili trendi frizure. Seksepilnost dolazi iz dubine. To proizilazi iz toga što sada zaista znam šta želim u životu. Oslobođena sam želje da nađem savršenog muškarca ili da rodim decu ili da udovoljim drugim ljudima.

Sada slušam sebe i znam da ne želim više sr*** bilo koje vrste u svom životu. Ovaj put, u 56oj godini se po prvi put u životu radi o meni," iskrena je Urlika.

Urlika Džonson
foto: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

Urlika je godinama bila na stubu srama zbog mršavosti, kože izložene solarijumu i golišavih fotografija. Optuživali su je da ne jede dovoljno, da se skida previše, da se provokativno oblači i td. Međutim, ona je odbacila sve optužbe i po prvi put je prihvatila sebe onakvu kakva je zaista.

"Pedesete su nove dvadesete, samo što se sada ne plašim ničega. Neustrašiva sam.

Danas je upoznavanje drugih ljudi zanimljivo. Seksualni život je fantasičan. Imam toliko godina da znam da se ne trebam baviti glupostima. Prevalila sam tolike decenije da znam šta je bitno, a šta nebitno u životu.

A što se starenja tiče - to je neizbežno i ja sam ga prihvatila .

Izlazim sa mlađim muškarcima zbog energije koju poseduju. Nikako nisam stara žena, ja sebe doživljavam kao osobu pred kojom su otvrene mogućnosti," rekla je ona.

Urlika iza sebe ima brak sa Brajanom Monetom od kojeg se razvela pre par godina. Tada je otvoreno pričala kako poslednjih 8 godina braka nisu imali seksualne odnose te da ne zna zašto se to desilo.

"Nije mogao da učini da se osećam gore," priznala je novinarka koja ima troje dece iz prethodnih brakova.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs