Za njih nema prepreka

7 nezaustavljivih: Uskoro pune 70 godina, i nemaju nameru da stanu! (FOTO)

Među njima je i Ivana Tramp, bivša žena američkog predsednika

Vip priča
Autor:
7 nezaustavljivih: Uskoro pune 70 godina, i nemaju nameru da stanu! (FOTO)
Džef i Suzan Bridžis, Foto: EPA / Nina Prommer

I dok neki misle da su nakon 40. rođendana ostarili, a da je nakon 50. kasno za sve, za neke ljude godine su bukvalno samo broj i u njima ne vide nikakvu prepreku.

Ovih 7 poznatih ličnosti su živi dokaz za to:

Meril Strip

Pozorišna, filmska i televizijska glumica, koja je karijeru započela davne 1971. godine u pozhorištu, dok je na filmskom platnu debitovala 6 godina kasnije. Jedna je od glumica sa najviše nominacija za Oskara ikada - čak 16, nekoliko ih je osvojila, a tu su i Zlatni globusi, BAFTA nagrade i još mnoge druge.

Pored glume, druga najveća ljubav Meril Strip je njen suprug Don Gamer, sa kojim je u braku od 1978. godine. Meril će 22. juna napuniti 70 godina, ali to je ne sprečava da i dalje oduševljava na sceni i filmskom platnu.

Pola veka: Verovali ili ne, ove poznate dame 2019. godine pune 50 godina! (FOTO)

Džesika Lang

foto: EPA / Jimmy Morris

Američka filmska i pozorišna glumica koja se proslavila ulogom u filmu Poštar uvek zvoni dvaput 1984. godine. Iste godine razvela se od supruga fotografa Paka Grandea, sa kojim je bila 10 godina u braku. Ljubav je pronašla sa glumcem Semom Šepardom, sa kojim živi od 1982. godine. Šepardu je rodila ćerku i sina, a najstarije dete - ćerku Aleksandru, dobila je iz vanbračne veze sa Mihailom Barišnjikovim.

Sa snimanjem filmova završila je 2007. godine, da bi se u potpunosti posvetila humanitarnom radu. Džesika je UNICEF-of ambasador dobre volje i veliki kritičar politike Džordža Buša.

Džesika Lang će 70. rođendan proslaviti 20. aprila 2019. godine.

Ivana Tramp

foto: Profimedia

Dama poreklom iz Češke, koja je 1976. godine emigrirala u Kanadu. Bavila se manekenstvom, ali je najpoznatija po "tituli" bivše supruge Donalda Trampa. Sadašnji američki predsednik bio je njen drugi muž - pre njega bila je 5 godina u braku sa agentom za prodaju nekretnina Alfredom Vinklmajrom, a posle njega sa Rikardom Macučelijem dve godine i Rosanom Rubikondijem svega godinu dana.

Ljubav je najduže potrajala upravo sa Trampom, čak 15 godina, i on je taj koji je od Ivane napravio poslovnu ženu. U braku su dobili troje dece, sinove Donalda Juniora i Erika, i ćerku Ivanku.

Ričard Gir

foto: AP / Jordan Strauss

Legendardni američki glumac, koji je svoj životni poziv pronašao još u osnovnoj školi. Pola života važio je za velikog zavodnika i miljenika žena, a na ludi kamen stao je tri puta - u braku sa Sindi Kraford bio je od 1991. do 1995. godine, sa Keri Lovel od 2002. do 2016, a poslednji brak sklopio je 2018. godine sa 34 godine mlađom Alehandrom Silvom, sa kojom očekuje dete.

Tvigi

foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Čuvena manekenka koja je šezdesetih godina promenila svet mode i postala najuticajniji model. Povremeno se bavila i glumom. Udata je za Lija Losona od 1988. godine. Ima ćerku Karli, koju je dobila deset godina ranije, u braku sa Majklom Vajtnijem. Danas je i dalje veoma dominantna u svetu mode - pronašla se u poslu dizajnera odeće za žene njenih godina.

Džef Bridžiz

foto: Profimedia

Američki glumac, producent, pevač i kompozitor. Tokom karijere ostvario je iz fenomenalnih uloga u serijama i filmovima. Ipak, ono što javnost možda najviše vezuje za njega, to je neverovatna ljubavna priča!

Davne 1977. godine oženio je ljubav svog života Suzan Geston, a sve detalje možete da pročitate OVDE!

Don Džonson

Slavni američki glumac najpoznatiji po ulozi Sonija Kroketa u policijskoj seriji Poroci Majamija i činjenici da je istu ženu oženio dva puta! Davne 1976. godine zaljubio se u Melani Grifit i gotovo odmah se venčao sa njom. Razveli su se iste godine, da bi potom opet stali na ludi kamen 1989. Tokom 7 godina braka dobili su ćerku Dakotu Džonson.

Od 1999. godine u braku je sa Keli Fleger, koja radi kao vaspitačica. Sa njom ima ćerku Grejs i sinove Dikona i Džaspera. Zanimljivo je i malo poznato da je Džonson pre prvog braka sa Melani Grifit sklopio dva braka koja je odmah poništio. Glumac ima još jedno vanbračno dete - sina Džesija, kojeg mu je rodila glumica Peti Darbanvil.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs