iznenadićete se

Pola veka: Verovali ili ne, ove poznate dame 2019. godine pune 50 godina! (FOTO)

Ove godine će oduvati jubilarnih 50 svećica na rođendanskoj torti

Vip priča
19:07h Autor:
Pola veka: Verovali ili ne, ove poznate dame 2019. godine pune 50 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

1. Dženifer Lopez

Dženifer Lin Lopez je rođena 24. jula 1969. godine u Bronksu, Njujorku. Dženifer se pored muzike bavi i glumom i dizajnom, ali i plesom. Takođe je poznata po filantropskom radu. Karijeru je počela kao plesačica, a prvu ulogu je dobila 1995. godine u trileru "Voz pun love".

Prva javla ljubavna veza Dženifer Lopez je bila sa muzičkim producentom i izvođačem Šon Kombsom Didijem. Takođe, bila je verena sa Benom Aflekom. 2004. godine se udala za dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Marka Entonija sa kojim je dobila blizance, Maksimilijana i Emu. Trenutno je u srećnoj vezi za sportiskom Aleksom Rodrigezom.

Dženifer Lopez na pragu šeste decenije blista: Kada vidite kako joj sestra izgleda, oduševićete se! (FOTO)

foto: Profimedia

2. Dženifer Aniston

Dženifer Džoana Aniston rođena je 11. februara 1969. u Kaliforniji. Karijeru su joj obeležile nagrade poput "Emija" i "Zlatnog globusa", a publici je najpoznatija po ulozi Rejčel u seriji "Prijatelji".

Njen privatan život je često bio na meti medija, posebno od udaje za Breda Pita 2000. godine. Od njega se razvela 5 godina kasnije, a mediji su nagađali da je to zato što glumice ne želi da ima decu. Nakon toga Dženifer je imala još jedan brak sa Džastinom Teruom od koga se takođe razvela.

Dženifer Aniston bez grudnjaka: Prizor koji su mnogi čekali godinama! (FOTO)

foto: Profimedia

3. Kejt Blančet

Ketrin Eliz Blančet rođena je 14. maja 1969. godine u Melburnu.

Najpoznatije uloge ostvarila je u filmovima "Elizabeta", za koji je dobila i 2 nominacije za Oskara, zatim "Avijatičar" u kome je igrala Ketrin Hepbern i dobila Oskara za najbolju sporednu ulogu i u filmu "Nesrećna Džasmin" za koji je 2013. godine dobila Oskara za najbolju glavnu glumicu.

Kejt Blančet se 1997. godine udala za Endrua Aptona sa kojim ima tri sina i jednu usvojenu ćerku.

Kejt Blančet je kraljica crvenog tepiha: Lepa glumica u jednostavnoj crnoj haljini je oličenje elegancije! (FOTO)

foto: Profimedia

4. Ketrin Zita-Džouns

Ketrin Džouns je rođena 25. septembra 1969. godine u Velsu. Njen život se promenio nakon što su joj roditelji na lutriji dobili premiju od 100.000 funti. Tada se preselila, upisala privatnu školu i počela da se bavi glumom, prvo u Ujedinjenom Kraljevstvu, pa zatim u Francuskoj.

Za ulogu u mjuziklu "Čikago" dobila je Oskara za najbolju sporednu glumicu. Na setu je upoznala i svog budućeg muža, glumca Majkla Daglasa sa kojima se venčala 2000. godine.

Zanimljivo je da bračni par slavi rođendan na isti dan, s tim što je Daglas stariji od nje 25. godina.

Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns o svojoj ljubavi: Činjenica da radimo u istoj industriji je samo plus! (FOTO)

foto: Profimedia

5. Rene Zelveger

Rene Zelvegeer je rođena 25. aprila 1969. godine u Teksasu. Pažnju publike privukla je u filmu "Džeri Magvajer", a zatim je osvojila dve nominacije za Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu "Dnevnik Bridžit Džouns" i "Čikago". 2003. godine je osvojila Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu "Hladna planina".

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs