pogledajte

Kejt Blančet je kraljica crvenog tepiha: Lepa glumica u jednostavnoj crnoj haljini je oličenje elegancije! (FOTO)

Oskarovka Kejt Blančet još jednom je dokazala da nema konkurenciju na crvenom tepihu. U trenutku kada se pojavila na otvoranju prestižnog Kanskog festivala pa sve do jučerašnjeg petog dana filmskog festivala lepa glumica blista u glamuroznim izdanjima, a njen poslednji u nizu modnih odabira sve je ostavio bez daha

Star look
Autor:
Kejt Blančet je kraljica crvenog tepiha: Lepa glumica u jednostavnoj crnoj haljini je oličenje elegancije! (FOTO)
Kejt Blančet, Foto: Profimedia

Nakon što je pre nekoliko dana ukrala svu pažnju na crvenom tepihu 71. Filmskog festivala u Kanu, zahvaljujući spektakularnoj haljini s potpisom modne kuće "Armani Privé", australijska glumica Kejt Blančet ponovo se našla u centru pažnje na petoj večeri festivala.

Iako se u Kanu svake godine okupi holivudski krem, a crvenim tepihom prodefiliraju najpoznatije lepotice u najraskošnijim dizajnerskim haljinama, ove godine ne prestaje da se piše o lepoj oskarovki. Zvezda "Avijatičara" i trilogije "Gospodar prstenova", svakim svojim stajlingom oduševi modne kritičare koje nije lako iznenaditi.

Iako je do kraja Kanskog festivala ostalo još nedelju dana, kada se sagledavaju dosadašnja modna izdanja slavnih dama na crvenom tepihu, slobodno možemo da kažemo da je plavokosa Australijka odnela titulu kraljice crvenog tepiha.

Kejt Blančet: Žene vole da izgledaju seksi ali to ne znači da žele da idu sa tobom u krevet! (FOTO)

foto: Profimedia

Obzirom da je Armanijeva šarena haljina koja podseća na najlepšu bojanku pobrala sve pohvale, lepa glumica je i ovog puta ukazala čast italijanskoj modnoj kući pa je crvenim tepihom prošetala u crnoj satenskoj haljini na jedno rame i sirena kroja s predimenzioniranom polumašnom na levoj strani struka.

Glamurozna Kejt Blančet (48): Ova boja najbolje stoji plavušama! (FOTO)

foto: Profimedia

U jednostavnoj, a opet tako prefinjenoj haljini Kejt je oličenje elegancije koja neretko nedostaje njenim kolegicama. Obzirom da je trenutno veliki modni hit upečatljiv nakit, glumica je svoj stajling odlučila da začini efektnim visećim minđušama u kombinaciji zlatne i tirkizne boje s potpisom brenda "Chopard", a kosu je ovog puta nosila puštenu i stilizovanu tako da izgleda poput prirodnih talasa.

Glumica je crvenim tepihom prošetala povodom premijere francuske ratne drame 'Les filles du soleil' redateljke i scenaristkinje Eve Huson.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs