Vatreni izgled

Irina Šajk u provokativnom izdanju: Haljinom koja previše otkriva mamila uzdahe! (FOTO)

Gde god se ova zanosna Ruskinja pojavi, ostali padaju u drugi plan

Star look
Autor:
Irina Šajk u provokativnom izdanju: Haljinom koja previše otkriva mamila uzdahe! (FOTO)
Foto: EPA / franck Robichon

Irina Šajk ne važi bez razloga za jednu od najlepših žena na svetu, ali ipak uvek uspe da nas iznenadi svojim besprekornim izgledom. Ništa drugačije nije bilo ni kada je juče prošetala crvenim tepihom Filmskog festivala u Kanu u seksi crvenoj haljini koja nije ostavila puno prostora mašti.

Reč je o haljini s potpisom modne kuće Versaće koja je sastavljena od nekoliko komada tkanine povezanih lancima i ispod koje manekenka očigledno nije nosila donji veš, što otkrivaju prorezi na donjem delu haljine koji sežu sve do malo ispod pazuha. Osim što je vatrenim izdanjem mamila poglede, Irina je potvrdila i povratak jednog trenda iz devedesetih, a reč je o ukosnicama koje su sada ponovno u modi.

1 / 3 Foto: shu

Irina je nosila neprimetne zlatne ukosnice iznad oba uha, dok su joj minđuše s crvenim kristalima i nanizano prstenje osigurali dodatnu dozu glamura. Na nogama je imala elegantne srebrne sandale koje je uskladila s detaljima na haljini i svetlucavom senkom na očima.

Dan pre na crveni tepih Filmskog festivala u Kanu stigla je u još jednom odličnom, ali puno manje atraktivnom izdanju.

Tada je nosila raskošnu dugačku crnu haljinu italijanskog brenda Tvin Set sa džepovima i glamurozni nakit, kosu je vezala u visoku punđu, a izgled začinila crvenim ružem na usnama.

foto: EPA / Sebastien Nogier
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs