Zabranjena kombinacija

Za nju su godine samo brojka: Džejn Fonda (80) oduševila mladolikim izgledom i fit figurom! (FOTO)

Na dodeli Oskara oduševila nas je u pripijenoj beloj haljini, a sinoć je u jarkocrvenom odelu ukrala svu pažnju na crvenom tepihu

Star look
Autor:
Za nju su godine samo brojka: Džejn Fonda (80) oduševila mladolikim izgledom i fit figurom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica, bivša manekenka i fitnes zvezda Džejn Fonda to iznova potvrđuje svaki put kada se pojavi u javnosti, a ništa drugačije nije bilo ni na premijeri njenog novog filma "Book Club" u Los Anđelesu.

Na dodeli Oskara oduševila nas je u pripijenoj beloj haljini, a sinoć je u jarkocrvenom odelu s potpisom dizajnera Brendona Maksvela, 80-godišnja Fonda ukrala svu pažnju na crvenom tepihu te nas ponovo uspela oduševiti svojim mladolikim izgledom.

Boginja u belom: Džejn Fonda (80) pokorila crveni tepih! (FOTO)

foto: Profimedia

Odelo s pantalonama sa širokim nogavicama i kaišem na struku, koje joj pristaje savršeno, naglasilo je njenu fit figuru, a Džejn je svojim modnim odabirima dokazala da i dalje budno prati trendove. Osim što je uskočila u hit komad sezone, nosila je i popularnu, zabranjenu kombinaciju boja. Džejn je ispod crvenog odela hrabro obukla jarkoružičasti top koji je uskladila i s torbicom u istoj nijansi i bojom ruža i tako pokazala modnu odvažnost.

foto: Profimedia

Savršenom šminkom je naglasila i svoje plave oči, a rumenilom je istakla jagodice, a dozu glamura osigurale su joj i raskošne, upečatljive minđuše.

Sveukupan utisak bio je, kao i uvek, sjajan i zapanjujući, a Džejn je pravi dokaz da se vežbanje i briga o zdravoj ishrani itekako isplate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs