Obavezno pročitajte

Mini intervju Džejn Fonde (79): Seks je imao veliki uticaj na moj život! (FOTO)

U decembru ove godine dvostruka dobitnica Oskara proslaviće  80. rođendan, a u intervjuu koji je dala za magazin "Stellar" otkrila je neke detalje iz svog privatnog života. Osim što je, ponovo, javno progovorila o seksu u filmskoj industriji, Džejn Fonda priznala je i kakva je majka...

Vip priča 25.10.2017. - 20:11h Autor: tportal.hr
Džejn Fonda, Foto: Profimedia

Jedna od glasnijih feministkinja Holivuda zasigurno je i 79-godišnja glumica Džejn Fonda, koja je bez srama odavno otkrila da je bila žrtva silovanja, ali i zlostavljana kao dete, kao i to da je dobila otkaz jer nije želela da ode u krevet sa nadređenima.

 

Glumica (79) ponosno prkosi godinama! (FOTO)

 

Објава коју дели Negin Zand (@neginzand) дана

U svom poslednjem intervjuu, koji je dala za magazin "Stellar", glumica je otkrila kako je u njenom životu seks imao značajnu ulogu i veliki uticaj, a dotakla se i aktualnog holivudskog skandala u kojem su brojne glumice optužile Harvija Vajnstina za seksualno zlostavljanje, dodajući da se širi poput epidemije.

 

"Seksualno zlostavljanje nije ništa neobično u Holivudu, zapravo je sasvim uobičajeno, baš kao i u svakoj zemlji ovog sveta u kojoj vladaju muškarci. Širi se poput epidemije. Ne mislim da sam jedina žena na čiji je život duboko uticalo pitanje seksualnosti. Bilo da je reč o zlostavljanju ili izdaji ili nesigurnosti... sve je to poprilično univerzalno. Seks je imao veliki uticaj na moj život - ali ne uvek u dobrom smislu", otkrila je Džejn Fonda.

 

Žena od 2 i po miliona dolara: Džejn Fonda zvezda crvenog tepiha! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim po pitanju seksa, Džejn Fonda poprilično otvoreno govori o odnosu sa svoje troje dece - 50-godišnjom Mari, 49-godišnjom Vanesom i 33-godišnjim Trojem, pa je tako priznala kako nije uvek bila "dobra majka".

 

"Mislim da rad na odnosu roditelja i dece nikada ne prestaje. Nisam uvek bila dobra majka", priznala je i dodala kako još uvek uči da sluša, ali i moli za oprost kada pogreši.

 

Dvostruka dobitnica Oskara u intervjuu se dotakla i svog izgleda i dobre linije, za šta je najzaslužnije njeno redovno vežbanje kao i lagana hrana koju konzumira.

 

Nedavno je u intervjuu, koji je dala svojoj kolegici Bri Larson, Džejn Fonda progovorila i o ružnim događajima koji su joj obeležili život.

 

"Bila sam žrtva silovanja, ali i seksualno zlostavljana kao dete. Uz sve to, dobila sam otkaz jer nisam želela da spavam sa šefom. Zbog svega toga verovala sam da je sve to moja krivica i mislila sam da sam nešto pogrešno rekla."

 

Ponovo zaljubljeni: Džejn Fonda i Robert Redford u novom ljubavnom filmu (VIDEO)

foto: Profimedia

"Znam devojke koje su silovane, a koje uopšte nisu svesne toga da je reč bila o silovanju. Većina njih misli da nisu dovoljno jasno i glasno rekle "ne". Jedna od boljih posledica ženskog pokreta je i to da smo napokon shvatile da silovanje i zlostavljanje nisu naša krivica."

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs