PROČITAJTE

Amal Kluni propustila kraljevsko venčanje i nije joj žao: Stala uz žene i oplela po Trampu! (FOTO)

Umesto da se pridruži poznatom društvu na kraljevskom venčanju britanske princeze Judžin i dobro se zabavi sa suprugom Dordžom, Amal je odlučila da utroši petak na korisnije stvari i to poslovne. Naime, upravo se ona našla među govornicima na konferenciji za žene organizovanoj u Pensilvaniji

Vip priča
10:04h Autor:
Amal Kluni propustila kraljevsko venčanje i nije joj žao: Stala uz žene i oplela po Trampu! (FOTO)
Amal Kluni, Foto: Profimedia

Vidno mršavija, obučena u crnu haljinu do polovine listova sa dugmićima po celoj dužini, i bež salonkama s otvorenim prstom,Amal Kluni je i ovoga puta zablistala, istaknuvši usne crvenim ružem.

Ali, to kako je izgledala i što je imala na sebi palo je u drugi plan kada se približila govornici i oplela po američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Poslovni stil po uzoru na Amal Kluni: Ovo su njena modna pravila! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, lepoj advokatici za ljudska prava se nije nimalo svidelo kada je Tramp ismejao Kristin Blasi Ford koja je pred Senatom svedočila protiv Breta Kavane, nešto pre nego što je izabran za člana Vrhovnog suda, optužujući ga da ju je u prošlosti seksualno zlostavljao.

10 stilskih pravila Amal Kluni: Jarke boje, savršen kroj, sveže isfenirana kosa! (FOTO)

foto: Profimedia

'Preživeli u bilo kojoj zemlji zaslužuju da dobiju priliku da pogledaju svom zlostavljaču u oči i da se jasno izgovori što su im uradili. To znači da predsednik neke zemlje ne sme javno da ismejava ženu koja je hrabro istupila u javnost i progovorila o zlostavljanju', rekla je Amal Kluni pred svima prisutnima aludirajući na događaj koji se fogodio 3. oktobra, kada je Tramp ismejao Kristin Blasi Ford tokom svog govora u Misisipiju.

Amal Kluni je izbrusila stil do savršenstva: Ona je najbolje obučena poslovna žena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs