SEDAM LEKCIJA SLAVNE MAME

Kris Džener (62) podelila sedam lekcija za bolji život: Dan mi je mnogo bolji kada znam da izgledam dobro! (FOTO)

Slavna mama Kardašijan/Džener klana, Kris Džener bila je gošća panel rasprave "Forces of Fashion" na kojoj je otkrila korisne poslovne savete, ali i otkrila ponešto o svojim ćerkama, a osvrnula se i na to koliko teško podnosi menopauzu

Vip priča
Autor:
Kris Džener (62) podelila sedam lekcija za bolji život:  Dan mi je mnogo bolji kada znam da izgledam dobro! (FOTO)
Kris Džener, Foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih menadžerki današnjice, majka slavnih sestara Kardašijan/Džener, Kris Džener, svojoj deci je izgradila impresivne karijere na televiziji kao i u modnoj i beauty industriji. Nakon godina uspešnog plivanja u svetu šoubiznisa, upravo je Kris Džener prava osoba od koje je dobro poslušati savet ili dva o životu. 62-godišnja Kris bila je gošća na panel raspravi "Forces of Fashion" na kojoj je govorila o poslu, porodici i svemu po malo.

Lekcija broj 1: Ustajte rano ujutro

'Ja ustajem jako rano svako jutro, oko 4 ili 5. Ne spavam puno pa nastojim što je moguće više posla da obavim tokom ranog jutra. Sve isplaniram i uverim se da je sve kako treba što je planirano tog dana. Pijem puno kafe koja me održava budnom. Isplaniram dan dok je Evropa tek na nogama, obavim većinu poziva dok se Njujork razbuđuje, a dok se Los Anđeles probudi ja sam već u pokretu', izjavila je Kris Džener.

Lekcija broj 2: Procenite veštine svog tima

'Ono što sam s godinama naučila je da je važno pronaći ravnotežu i znati za šta je svako od moje dece sposobno. Mogla sam da imam najbolje ideje na svetu, ali sve bi to bilo uzalud da moja deca nemaju odličnu radnu etiku i kreativnost. Na moj posao uvek utiče to što su oni toliko angažovani svakodnevno. To je stvarno super i ima ogromnu ulogu', rekla je slavna mama Džener.

Kris Džener (61) promenila imidž: Najpoznatija baka na svetu izgleda kao diva! (FOTO)

foto: Profimedia

Lekcija broj 3: Slušajte Rajanove tajne

'Kada smo tek počeli da snimamo naš šou 2006., sećam se da sam dobila poziv svog partnera Rajana Sikresta koji mi je rekao da pogledam Tviter i pokažem Kim jer će ona znati šta s njim. Rekla sam ok i ona nas je zaista uvela u svet društvenih mreža. Mislim da je jedna od impresivnijih godina bila ona kada je Kim odlučila da lansira svoj prvi parfem koji se zvao Kim Kardašijan i sećam se da je objavila sliku bočice na Tviteru i rekla mi je 'videću šta žele da kupuju, crnu ili ružičastu bočicu'. Samo tim jednim potezom primila je odličnu povratnu reakciju i to je bila zanimljiva stvar za nas. Mislim da je testirala vazduh i naučila nas ostale svemu', objasnila je Kris.

Lekcija broj 4: Slušajte i svoju decu

'U beauty brendove Kim i Kajli sam puno uključena s poslovne strane. Kada je u pitanju odabir nijansi i kako će sledeća kolekcija izgledati one tu imaju apsolutnu kontrolu. Sve što ja kažem će verovatno biti podcenjeno. Kajli bi rekla 'mama ti ne shvataš zeleni karmin' i ja bi odgovorila 'da, ne shvatam'. Mislim da su se instinktivno uvek dočekali na noge, tako da znaju šta rade, a ja se trudim da se ne mešam u taj deo', priznaje slavna Kris.

Lekcija broj 5: Držite sebe i fanove zaokupljenima

'Kod sve moje dece glavni fokus kada pokreću neki posao je: šta će se svideti fanovima, šta će zanimati moje pratioce? Zaista budu zadovoljni i uzbuđeni tokom tog procesa. Kajli mi je neki dan rekla - 'Ne mogu da dočekam da lansiram svoju kolekciju za Noć veštica'. Još uvek imaju tu iskru', rekla je Kris.

Lekcija broj 6: Upotrebite svoju platformu

'Imamo veliku odgovornost, a naš glas se daleko čuje. Tokom godina sam se fokusirala na to da pomognem svojoj deci da otkriju o čemu žele da govore. Bilo da je to problem vode o kojem se bavi Kendal ili izgradnja društvenog centra kojim se bave Kajli i Kendal. Kajli se uključila u pomaganje deci s rascepom nepca, Kim se posvetila reformi zatvorenika, a Kortni pomaže beskućnicima. Svaka od njih se usmerila na ono prema čemu su zaista strastvene i zaista sam ponosna na njih', tvrdi mama Džener.

Lekcija broj 7: Prigrlite svoj lični stil, bez obzira na godine

'Menopauza je kučka! Dozvolite mi da započnem s tim! Volela bih da pokrenem neki posao u modi u skoroj budućnosti, zaista razmišljam o tome. Mislim da je važno da žene čuju da svu svoju inspiraciju crpim od majke koja ima 84 godine, Mari Džo je zaista divna. Nikad neće izaći iz kuće a da nije doterana od glave do pete. Naučila me da uvek dajem najbolje od sebe i izgledam najbolje što mogu. Njenoj generaciji je to bilo jako važno, u 50-ima su se svi oblačili poput Džeki O. i to je bilo hit. Želim to da prenesem na sve žene i podsetim ih da smo danas ovde zato što je moda uzbudljiva, zabavna i način da se izrazimo, mislim da se zbog nje bolje osećamo. Ako izgledate bolje i malo se ulepšate to zaista pomaže. Dan mi je bolji kada se trudim da izgledam dobro', rekla je Kris Džener.

Kris Džener otvorila vrata svog impresivnog ormara: Ovo još niste videli! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs