Modni izražaj

Zabila porodici nož u leđa: Svet ne prestaje da priča o ovom potezu Trampove odbačene ćerke! (FOTO)

Tokom okupljanja u Kongresu, sve pripadnice demokrata odlučile su da obuku belo, dok je muški deo nosio bele vrpce, a sve povodom 100. godišnjice usvajanja 19. amandmana kojim su žene dobile pravo glasa

Moda
10:10h Autor:
Zabila porodici nož u leđa: Svet ne prestaje da priča o ovom potezu Trampove odbačene ćerke! (FOTO)
Foto: Profimedia

U utorak uveče, pred kompletnim Kongresom okupljenim u Vašingtonu, američki predsednik Donald Tramp održao je govor o stanju nacije, a kao podrška, u publici se okupila i njegova porodica - njegova supruga Melanija sa sinom Baronom, njegova deca iz prvog braka s Ivanom Tramp - Ivanka, Donald Mlađi i Erik, sa svojim partnerima, ali i Tifani Tramp, ćerka koju je dobio u braku s Marlom Mejpls.

Modni rat Trampovih dama: Žena protiv ćerke! (FOTO)

foto: Profimedia

Upravo je Tifani Tramp privukla pažnju javnosti, najviše zbog modnog odabira. Naime, dok su Melanija, Ivanka i ostale dame iz porodice Tramp odabrale tamne kombinacije, Tifan je "upadala" u oči u belom kompletiću, a neki su zaključili kako je zapravo time dala podršku demokratima, a ne svom ocu i republikancima.

Tokom okupljanja u Kongresu, sve pripadnice demokrata odlučile su da obuku belo, dok je muški deo nosio bele vrpce, a sve povodom 100. godišnjice usvajanja 19. amandmana kojim su žene dobile pravo glasa. Osim toga, belo je imalo još jedan cilj i značenje - kako bi se fokus stavio na probleme demokrata koji kažu da su pod napadom Republikanske stranke predvođene Trampom.

Jednu ćerku obožava, druge se stidi: Tifani Tramp prolazi kroz težak period - krivac je njen otac! (FOTO)

foto: Profimedia

Naravno da su odmah krenula nagađanja da li Tifani Tramp svojim pojavljivanjem u belom zapravo suptilno želi da poruči svom ocu da je na strani njegovih suparnika ili je jednostavno reč o slučajnom modnom promašaju, bez ikakvih političkih konotacija.

"Mislite li da je Tifani Tramp sa svojom belom haljinom namerno stala na stranu #StateOfTheWoman ili?", "Tifani Tramp će svom ocu priuštiti srčani udar" i "Zašto nosiš belo? Jesu li te izbacili iz porodične grupe za čet ili je reč o pasivno-agresivnom triku?" samo su neki od zabavnih tvitova, kao i oni kako će najmlađa Trampova ćerka nakon ovog poteza zasigurno biti izbačena iz njegovog testamenta.

Upoznajte Tifani Tramp: Zbog ovoga Donald nije ponosan na drugu ćerku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs