Sada su nerazdvojni

Tajna ćerka Klinta Istvuda: Majka ju je dala na usvajanje nakon rođenja, oca upoznala nakon 34 godine! (FOTO)

Priča o njegovoj tajnoj ćerki prvi put je otkrivena od strane Patrika Mekgiligana, koji je pisao biografiju Klinta Istvuda

Vip roditelji 13.12.2018. - 14:46h Autor: tportal.hr
Foto: Profimedia

Da joj je otac glumačka legenda Klint Istvud, danas 64-godišnja Lori Marej saznala je pre nekih 30 godina, kada je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima. Naime, njena majka ju je, kao bebu, dala na usvajanje, a slavni glumac nije ni znao da ona postoji.

 

Baš kao da je reč o nekom scenariju za filmski hit, Lori Marej je uspela da stupi u kontakt sa slavnim 88-godišnjim Oskarovcem, a sve nakon toga postalo je idealno - otac i ćerka su se neverovatno zbližili, zajedno uživaju igrajući golf, a često i zajedno odlaze na porodične odmore.

 

Lori Marej se  pojavila zajedno sa svojih sedmoro mlađih braće i sestara na premijeri najnovijeg filma Klinta Istvuda, "The Mule", u Los Anđelesu, a okupljenim fotografima se, kada su joj zatražili ime kako bi je potpisali ispod fotografije, predstavila kao Lori Istvud.

 

Frajer na ćaleta: Sin Klinta Istvuda uspešan maneken, pogledajte i zašto (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alison Eastwood (@alison.e.wood) on

Priča o njegovoj tajnoj ćerki prvi put je otkrivena od strane Patrika Mekgiligana, koji je pisao biografiju Klinta Istvuda. Upravo on je rekao kako je majka Lori Marej imala vezu sa slavnim glumcem u doba kada je on bio veren sa kasnije prvom suprugom, Megi Džonson. Veza je okončana, a nedugo nakon toga je dotična dama, čiji identitet nije otkriven, saznala da je trudna. Nakon što je rodila Lori, dala ju je na usvajanje bračnom paru iz Sijetla.

 

"Sve to dogodilo se pre nekih 30 godina, a Lori je zaista želela da sazna ko su njeni biološki roditelji, stoga je angažovala profesionalce da joj pomognu u potrazi. Kada su napokon pronašli krštenicu, njena biološka majka je u rubriku otac napisala - Klint Istvud. On, kako se kasnije saznalo, nije ni znao da mu je ljubavnica bila trudna", otkrio je izvor blizak porodici, ali detalje o tome kako je Lori stupila u kontakt sa svojim ocem, nije precizirao.

 

Žestok momak neobuzdane strasti: Zavodio žene, pravio decu gde je stigao, preživeo pad aviona! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LT Murray (@ltmurrayiv) on

Ipak, saznalo se kako njena biološka majka nije želela da ima nikakav kontakt s njom, što je Lori dodatno šokiralo. S druge strane, vest da mu je ona tajna ćerka iznenađeni Klint Istvud prihvatio je i više nego dobro.

 

A da su se zaista zbližili i pokušavaju da nadoknade sve propuštene godine, vidljivo je već na fotografijama iz 2004. godine, kada je na dodeli Oskara Lori snimljena u limuzini zajedno s očevom drugom suprugom Dinom, ali i na crvenom tepihu gde je čvrsto držala za ruku njegovu majku, svoju baku, Rut Vud.

 

Najveće filmske ljubavne priče: One nikog nisu ostavile ravnodušnim (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LT Murray (@ltmurrayiv) on

Iako su se odmah pojavile spekulacije kako Lori zapravo želi da iskoristi slavu i novac svog poznatog oca, to je odmah demantovano na najbolji mogući način - time da njegova najstarija ćerka apsolutno ništa ne želi da priča o Klintu Istvudu i porodičnim vezama. Ona svoj privatni život čuva od interesa javnosti, a čak su i stanovnici gradića Lejkvud gde živi s porodicom, tu informaciju skrivali od medija.

 

"Svi u Lejkvudu znaju da joj je Klint Istvud otac, i to znaju već dvadesetak godina, iako ona o tome nikada nije pričala. Nikada se ne prestavlja kao Lori Istvud", otkrio je izvor dodavši kako su i njena deca, Lovel Tomas IV i Kelsi, upoznali svog dedu, no time se nikome ne hvale.

 

18 godina pakla: Životna priča najharizmatičnijeg glumca Holivuda! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LT Murray (@ltmurrayiv) on

"Sve što mogu da kažem je da je on divan otac mojoj majci, ali i prema meni i našoj porodici", komentarisao je kratko Lovel Tomas IV, Istvudov unuk. Sama Lori danas je poprilično imućna, ali ne zahvaljujući svom ocu, već suprugu Lovelu Tomasu III Mareju.

 

Osim velikog imanja u Lejkvudu, poseduju golf teren u Kaliforniji, ali i kuću na havajskom ostrvu Mauiu, gde su Klint Istvud i njegova bivša supruga Dina često zajedno s porodicom odmarali.

 

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LT Murray (@ltmurrayiv) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...