Džabe joj sve pare

Petra Eklston prvi put nakon burnog razvoda: Bogatašica iskreno o bolesnom detetu i porodičnim detaljima! (FOTO)

Nakon što su joj protekle dve godine života u Velikoj Britaniji ostale u traumatičnom sećanju, tokom kojih se dogodila otmica majke njene maćehe, brat zeta joj je preminuo od predoziranja, na kuću joj je bačena bomba, a sve je kulminiralo brakorazvodnom parnicom, ćerka Bernija i Slavice Eklston, Petra, odlučila je da proda svoj londonski dom za neverovatnih 30 miliona funti i da s decom započne novi život u Los Anđelesu

Vip priča
Autor:
Petra Eklston prvi put nakon burnog razvoda: Bogatašica iskreno o bolesnom detetu i porodičnim detaljima! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Bila je ovo teška godina, ali ide nabolje. Kada si majka, nemaš druge opcije nego da budeš snažan i jak. Jednostavno ne mogu da dopustim sebi da padnem u depresiju, da žalim samu sebe. Moram sve da uradim kako bi njima bilo bolje. Mislila sam da se nikada neću razvesti, da ću s njim provesti ostatak svog života. Ali stvari se događaju s razlogom", rekla je u svom prvom intervjuu nakon razvoda Petra, mlađa ćerka Eklstonovih, koja je s Džejmsom Stantom provela šest godina u braku.

Brutalna ispovest bivšeg zeta Slavice i Bernija Eklstona: Pljuštale uvrede, nije birao reči! (FOTO)

foto: Profimedia

Tokom braka Stant je bio nasilan, zlostavljao je, ali se i drogirao. Sve to on sada negira i demantuje. Ali da u tome ima itekako istine, govori i podatak da je Petra dobila potpuno starateljstvo nad njihovo troje dece, a sud joj je dopustio i da se preseli s petogodišnjom Lavinijom i trogodišnjim blizancima Džejmsom i Endrjuom u Ameriku. Sreću je tamo pronašla u preprodavcu vintidž automobila, Semu Palmeru.

Patuljak bez empatije Berni Eklston odgovorio na prozivke bivšeg zeta: Počeo je da se drogira, žao mi ga je! (FOTO)

foto: Profimedia

Za razliku od svoje starije sestre Tamare, Petra je odavno odlučila da će držati kamere podalje od svoje porodice i doma i posvetila se humanitarnom radu. Osim što podržava dobrotvorna udruženja za pomoć ljudima koji su oboleli od meningitisa, od čega je i sama bolovala kao 14-godišnjakinja, Petra je pronašla još jedan način kako da pomogne deci i njihovim roditeljima.

U blizini svog londonskog doma u julu ove godine otvoriće "Petra's Place", centar u kojem će se pružati sva potrebna pomoć deci oboleloj od autizma i sličnih poremećaja:

"Želim da uradim nešto kako bi i moja deca bila ponosna na mene. Da znaju da je njihov deda napravio neverovatan uspeh, ali da je i njihova majka napravila razliku."

Skandalozan razvod ćerke Slavice Eklston: Suze, batine, droga, milioni! (FOTO)

Da osnuje centar, inspirisala ju je ćerka Lavinija, koja je kasno progovorila.

"Bilo je teško. Imala je već tri godine, a ja nikada nisam od nje čula reč - mama."

Iako je, kako je rekla, zahvaljujući bogatstvu porodice svojoj ćerki mogla da pruži najbolje lekare na svetu, od toga nije imala puno pomoći. Laviniji je dijagnostikovan poremećaj u razvoju, a uprkos tome što je dalek put ispred njih, dobro napreduje.

Slavica i Berni Eklston u očaju zbog zetova: Ćerke su mogle izabrati i bolje! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim o centru, Petra je iskreno progovorila o nekim porodičnim detaljima. Za razliku od Tamare, Petra nikada nije otvorila Instagram, niti uokolo "paradira" s porodicom pred kamerama.

Tamara Eklston potpuno razmazila ćerku (3): Ne smeta mi što spava s nama! (FOTO)

"Pomisao da bilo ko može da gleda fotografije moje dece i ono što rade me izluđuje i plaši. Previše je bolesnika na svetu", rekla je Petra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs