Nevolje u buržujskom raju

Slavica i Berni Eklston u očaju zbog zetova: Ćerke su mogle izabrati i bolje! (FOTO)

Tamarin muž se sumnjiči da je pomagao dileru u begu, dok Petrin suprug čeka suđenje za nasilje zato što je bivšeg batlera vređao jer je gej, pljuvao ga u lice i pritiskao uza zid
Šuška se
00:28h Autor:
Slavica i Berni Eklston u očaju zbog zetova: Ćerke su mogle izabrati i bolje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Suprug Tamare Eklston, Džej Ratland (35) negirao je sve optužbe i oslobođen je uz kauciju, pod uslovom da se pojavi na sudu za mesec dana.

Slavica ili Tamara Eklston? Ova fotografija zbunila je sve! (FOTO)

Njeni roditelji, Slavica (57) i Berni (85) Eklston, očajni su zbog Tamare (31), čijeg su supruga Džeja uhapsili jer je navodno pomagao u begu osuđenom dileru droge Džejmsu Tarantu (66). Diler se nakon pet godina bega sam predao holandskoj policiji. Pre sedam godina u njegovom stanu policija je pronašla nekoliko kilograma marihuane, dva kilograma kokaina, pištolj i oko 5.000 funti. Osudili su ga na 15 godina zatvora. Bio je jedan od osam najtraženijih britanskih kriminalaca.

Ovako se čeka Nova godina u domu bogataša: Sav taj luksuz porodice Eklston! (FOTO)

Slavica i Berni nikad nisu odobravali njen brak s bivšim brokerom, koji je izgubio dozvolu jer je manipulisao cenama deonica zbog lične koristi. Šef Formule 1 uvek je bio sumnjičav prema zetu.

Slavica Eklston nekad i sad: Od ružnog pačeta do fatalne lepotice! (FOTO)

"Mogle su da izaberu bolje, ali ćutim jer se bojim da ću da ih izgubim", požalio se Berni Eklston prijateljima. Vlasnik Formule 1 je navodno na ivici nervnog sloma jer ima, poverio se prijateljima, zetove iz pakla koji mu se nikad nisu sviđali jer su razmetljivi. Ratlandu preti sedam godina zatvora ako ga proglase krivim.

Džejmsa Stanta (33), supruga Tamarine sestre Petre (27) i bogatog trgovca umetničkim delima, sumnjiče zbog nasilja. Ljubitelja skupih automobila tužio je bivši batler. Tvrdi da ga je šef vređao jer je gej, pljuvao ga u lice i pritiskao ga uza zid. Eklstonovi se boje da će im problematični zetovi uništiti ćerke.

Petra Eklston rodila blizance: Trudnoću krila i od najbližih!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs